Software ontwikkeling voor klein en groot

Geplaatst door

Software op maat voor iedereen

Elk bedrijf volgt zijn bedrijfsregels en volgt bepaalde bedrijfsprocessen die niet noodzakelijkerwijs gegeneraliseerd en van toepassing zijn voor iedereen. In dergelijke gevallen kan APPelit afzonderlijke, gespecialiseerde en aangepaste softwareoplossingen creëren die maximaal zijn aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Bekijk meer over maatwerk software hier.

Gespecialiseerde softwareoplossingen

Door gespecialiseerde softwareoplossingen te ontwikkelen, hoewel ze over het algemeen duurder zijn dan gegeneraliseerde softwareoplossingen of kant-en-klare toepassingen, wordt in principe op lange termijn meer bespaard. Een dergelijke oplossing is toegesneden op de specificaties van de gebruikers, waardoor de tijd vaak drastisch wordt verkort. Hierdoor kan de werknemer opnieuw meer werk per tijdseenheid doen, wat opnieuw productiviteitswinst op lange termijn en hogere inkomsten oplevert. Afgezien van werkoptimalisatie, door aangepaste software op maat te creëren, worden bedrijfsprocessen vaak gemakkelijk gestroomlijnd. Dit maakt de taken die de gebruikers moeten uitvoeren eenvoudig en dragen bij aan het gemak van zaken doen, fouten elimineren en extra functionaliteit bieden.

Software oplossingen die mogelijk zijn bij APPelit

Speciale software oplossingen aangepast aan gebruikers kunnen meestal op de een of andere manier worden verbonden met de bestaande infrastructuur (hardware en software) en eenvoudige import of export van gegevens mogelijk maken. Verschillende mogelijk software oplossingen:

  • Ontwerp en ontwikkeling van internet/intranet-applicaties
  • Ontwerp en ontwikkeling van desktop-applicaties (zoals Windows, Mac en Linux)

Over APPelit

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps, bouwen van web oplossingen en het implementeren van maatwerk software. Met onze kennis, ervaring en toewijding als applicatie ontwikkelaar kunnen wij u voorzien van alle nodige voordelen en functionaliteit om van uw ICT-oplossing een succes te maken. Want uw succes = ons succes!

Partner van Priority ERP

Wilt u de productie in de toeleveringsketen verbeteren? Of uw producten beter volgen in elke fase van de product-life-cycle? En staat veilig werken (lees: afgeschermd voor buitenstaanders) voorop? Met Priority ERP past u op een slimme manier blockchain toe. Bij deze techniek versleutelt u product- en productiegegevens, waar alleen u en – naar keus – uw toeleveranciers toegang toe hebben. Dankzij de toegang van u en anderen via blockchain gekoppeld aan uw Priority ERP weet u beter wat uw rol in de keten is. U ziet immers de gevolgen van uw product voor partijen eerder of later in die keten. Zo ontdekte u sneller hoe u voor een sterkere aansluiting bij die partijen zorgt. Samen ziet u de kansen, mogelijkheden en onmogelijkheden. Compleet digitaal en papierloos.

https://www.appelit.com/