Aeroxspecials
Image default
Relatie

Trouwkaarten en huwelijksuitnodigingen | Save jij de date?

Trouwkaarten bestellen online

Bestel je unieke en originele trouwkaarten bij de drukkerij ongeveer drie maanden van tevoren. Je krijgt van tevoren nog een proefdruk en je moet ook altijd rekening houden met de levertijd. Wanneer je deze drie maanden aanhoudt, heb je de kaarten zeker op tijd in huis. Bestel altijd wat extra kaarten, ongeveer 15. Het kan voorkomen dat je iemand vergeten bent, of dat er iets mis is gegaan met de postbezorging. De adressering van de uitnodiging hoort volgens de etiquette handgeschreven te zijn. Tegenwoordig gebruiken bruidsparen steeds meer adresstickers of maken ze gebruik van voorgedrukte enveloppen.

Wie krijgt huwelijksuitnodigingen voor de bruiloft? |

Volgens de officiële etiquette horen kinderen boven de 18 jaar een eigen uitnodiging te krijgen, maar dit is tegenwoordig niet heel erg gebruikelijk meer. Misschien wil jij een bruiloft zonder kinderen, maar hoe ga je dit jouw gasten vertellen? Volgens de etiquette adresseer je aan degenen die je uitnodigt op de volgende manier:

  • Mevrouw Janssen / Marlies Janssen: alleen mevrouw Janssen is uitgenodigd. Haar eventuele partner of kinderen niet.
  • De heer en mevrouw Janssen: alleen de volwassenen zijn uitgenodigd.
  • Familie of Fam. Janssen: het hele gezin welkom.

Vind huwelijksuitnodigingen in de webshop van Kaartcollectie.nl die je eenvoudig online kunt bestellen met gratis verzending. Je krijgt standaard luxe bijpassende enveloppen bij ons huwelijksuitnodigingen. Tip: de enveloppen kun je vooraf geleverd krijgen als je dat handiger vindt.

Aankondiging huwelijk met een mooi kaartje | Save the date

Onder dit punt valt eigenlijk alle praktische informatie die je gasten nodig hebben, zoals de trouwdatum, informatie over de trouwlocatie en een globale dagplanning. Denk hierbij aan de tijd en locatie van de ceremonie, de receptie en de feestlocatie. Vindt er ook een trouwceremonie in de kerk plaats? Vermeld daarvan dan ook de tijd en locatie.

Trouwkaarten met een kant en klaar ontwerp | Handig en snel leverbaar

Hebben jullie geen zin om zelf een trouwkaart te ontwerpen, dan zijn er ten overvloed kant en klare ontwerpen verkrijgbaar bij Kaartcollectie. Je kan kiezen uit verschillende designs van Romantisch kunstzinnig tot modern. Er zijn zoveel verschillende layouts dat je zeker wel zal slagen voor een te gekke trouwkaart. Wij helpen jullie natuurlijk graag met de opmaak van de tekst. Op deze manier wordt het jullie eigen huwelijkskaart.

Uniek bij Kaartcollectie | Letterpress trouwkaarten

Letterpress drukwerk leeft en is uniek. Het wordt ambachtelijk met letterpers gemaakt, met gevoel voor typografie, kleur en uitstraling. Wij houden van ons vak, van onze drukkerij en doen niets liever dan jouw kaartje, bijvoorbeeld een geboortekaartje letterpress, het mooiste kaartje te laten zijn dat ooit gemaakt is!

Gratis proefdruk trouwkaart naar keuze

Bij Kaartcollectie kun je altijd een proefdruk ontvangen van jouw favoriete kaartje. Om misbruik te voorkomen vragen we slechts 1 euro vergoeding per proefdruk. Je krijgt dan dus een echt kaartje op de post, zodat je het kunt zien én voelen. Zet je de bestelling uiteindelijk door, dan worden de kosten voor de proefdruk in mindering gebracht op de bestelling. Wel zo eerlijk!

https://www.kaartcollectie.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé speeddate specialist van Nederland: Search4love