Aeroxspecials
Image default
Tuin en buitenleven

Waarom je vandaag nog een vijvernet moet aanschaffen

Het kopen van een vijvernet biedt in heel veel opzichten een uitkomst. Zo zorg je er niet alleen voor dat takken, bladeren en vuil worden tegengehouden. Een ander voordeel aan een vijvernet is dat dit bescherming biedt tegen andere dieren, zodat jouw vissen veilig zijn. Wij vertellen je in deze blog waar je moet zijn voor het kopen van een vijvernet.

Welke vijvernet moet ik kiezen?

Als je op zoek gaat naar een vijvernet dan zul je al gauw zien dat er twee verschillende soorten vijvernetten zijn, namelijk vijvernetten met een dropvormige maas en een vierkante maas. De vierkante maas is gemakkelijker te spannen en het beschikt over een randtrouw. Bij een dropvormige maas is dit niet het geval. Bij Nettenshop kun je terecht voor een vijvernet in beide uitvoeringen.

Een schone vijver krijg je zo

Als je een vijver in je tuin hebt dan is het belangrijk om te weten dat er algengroei is, want er kunnen verkeerde stoffen in het water terecht komen. Dit is niet gezond voor de vissen. Met een vijvernet komen er dus geen bladeren in het water en wordt het water niet ongezond. Kortom: het is voor iedereen die een vijver heeft een aanrader om een vijvernet aan te schaffen.

Maatwerk en de levertijd

Als je een vijver hebt dan wil je natuurlijk ook zo snel mogelijk een vijvernet die past. Aangezien ze bij Nettenshop maatwerk verrichten duurt het ongeveer 10 dagen voordat je jouw net in huis hebt. Wil je nou nog sneller een net hebben? Je kunt met een spoedlevering kiezen voor levering binnen 48 uur.

Meer informatie

Na het lezen van dit blog kan je altijd nog even contact opnemen met de klantenservice voor overige vragen. Zij kunnen je advies geven over alle netten. Heb je nog ergens anders een net voor nodig? We raden je aan om ook verder te kijken in ons assortiment. Je vindt hier onder andere zwembadzeilen, afdekzeilen en sportnetten.

https://www.nettenshop.nl/vijvernet/