Aeroxspecials
Image default
Zakelijke dienstverlening

Trouwringen om met trots te dragen!

Het is een uniek sieraad dat je -als het goed is- slechts één keer in je leven aanschaft. We hebben het natuurlijk over de trouwring. Trouwringen zijn er tegenwoordig in eindeloos veel modellen. En dan heb je ook nog eens de keuze uit allerlei materialen. Heb jij altijd al van goud gehouden? Misschien is het dan leuk om eens voor een andere variant van dit prachtige edelmetaal te kiezen. Dus in plaats van geelgoud, trouwringen in witgoud of roodgoud.

Roodgoud is een legering waarbij meer koper dan zilver is toegevoegd. Het koper zorgt voor de prachtige, rode gloed. Witgoud bestaat uit goud met palladium of nikkel. We geven een voorbeeld van een speciale ring. De Compagnia. Dit is een 14 karaat trouwring gemaakt van roodgoud en witgoud. De damesring is 5,5 mm breed en heeft drie prachtige briljanten met een totaal gewicht van 0,04 crt. De herenring heeft een breedte van 5,8 mm. Beide modellen verenigen gladde lijnen met een golvend reliëf en dat geeft een natuurlijk, organisch effect. Bijzonder aan deze ring is de tijdloze -zowel klassieke als moderne- look.

Er zijn nog genoeg unieke trouwringen over. Nog een voorbeeld van een verrassend mooie trouwring: de Farfalla. Een moderne ring is dit, met een vormgeving die lijkt te bewegen. Of, zoals de ontwerper het omschrijft ‘dansende ronde lijnen’. Deze witgouden ring is fijn gematteerd. Je kunt overigens ook kiezen voor een Farfalla in andere kleuren goud, in platina of in palladium. We zouden nog wel even door kunnen gaan met het beschrijven van ringen, maar we kunnen beter volstaan met het geven van de volgende tip.

Plan online een afspraak bij Bijzondere Trouwringen, zodat je het assortiment met eigen ogen kunt aanschouwen. En vind je het leuk om te passen? Natuurlijk kan dat. Het atelier en de edel-smederij zijn gevestigd in Veenhuizen, aan de Kerklaan nummer 2. Je kunt er iedere donderdag en vrijdag terecht tussen 10.00 en 17.00. Er zijn regelmatig extra openingsdagen, raadpleeg daarvoor www. bijzonderetrouwringen .nl.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl