Aeroxspecials
Image default
Vakantie

Vind het perfecte snowboard voor jou!

Vind hier het snowboard dat perfect bij jou past

Bij Sideways Sports ben je aan het juiste adres voor het vinden van het snowboard waarmee jij zowel op de piste als off-piste aan de slag kan! In de uitgebreide online shop kun jij kiezen uit meer dan 70 verschillende snowboards in verschillende shapes en designs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw snowboard? Kom dan eens langs in onze showroom zodat wij jou persoonlijk kunnen helpen, dat doen we namelijk graag!

Kies jouw perfecte ‘base’ om te carven op de piste

Bij het kopen van een snowboard komen veel verschillende onderdelen en benamingen kijken. Weet jij nog niet zeker welk type snowboard bij jou past? Je kan bij Sideways Sports kiezen uit drie verschillende typen snowboards: Park, All Mountain en Freeride snowboards.

Hierna kijk je wat de lengte van het snowboard wordt. De algemene regel is +/- 20 cm onder lichaamslengte. Daarnaast is het type snowboard belangrijk. Een freestyle snowboard neem je over het algemeen 4-5 cm korter dan een all mountain snowboard. Een Freeride snowboard daarentegen, neem je over het algemeen weer 4-5 cm langer. Daarnaast heeft jouw snowboard ook nog een profiel nodig. Deze profielen zijn opgedeeld in Camber, Rocker, Hybrid Camber, Hybrid Rocker en flat snowboards. En natuurlijk kunnen wij je adviseren over de juiste shape van het snowboard. Wordt dit een Full Twin, Directional twin of directional shape?

De flex niet te vergeten: de flex van het snowboad geeft de stijfheid van het snowboard aan. Over het algemeen kun je zeggen dat een stijver board agressiever rijdt en reageert. Het is maar net wat je fijn vindt.

Na het kiezen van je snowboard, is het belangrijk dat je over alle benodigde accessoires beschikt. Denk hierbij aan de bindingen om jouw snowboots aan het snowboard vast te maken. Wij bieden zowel strap-in als step-in bindingen. Maar ook de onderhoudsbenodigdheden en andere accessoires zoals bumpers, borstels, grip pads, waxen en reparatiebenodigdheden, alles omtrent snowboard vind je bij Sideways sports!

Wij hebben alles voor de gevorderden maar ook voor de beginners

Snowboards zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, Bij Sideways Sports zijn ze al verkrijgbaar voor maar € 399,95. Voor technischere boards voor gevorderden is de prijs meestal wat hoger, maar dan heb je ook wat! Wij bieden verschillende snowboardmerken zoals Arbor, Jones, Borealis, Roxy en Lib-Tech. Evenals de bindingen van Flow!

Waarom kies jij voor Sideways Sports

Bij Sideways Sports heb jij altijd een ruime keuze in ons brede aanbod van snowboard merken. Voor zowel de beginner als de gevorderden hebben wij allerlei soorten en maten snowboards. Mocht je er toch niet helemaal uit komen op de website, kun je altijd contact met ons opnemen. De voordelen van het bestellen van een snowboard of accessoires bij Sideways Sports? Die lees je hieronder!

• Keuze uit verschillende merken zoals Arbor, Borealis, Roxy en Bataleon snowboards;

• Voordelige prijzen;

• Uitgebreide informatie over de verschillende type snowboards.

Weet jij nog niet zeker welk snowboard je wilt? Kijk dan nu op de Sideways online shop en heb jouw bestelling binnen 1 dag binnen!

Bekijk de video: Jones Frontier snowboard 2019/2020

https://sidewayssports.nl/

Gerelateerde artikelen

Quicksilver rubberboot voor veel plezier!

Reis naar Amerika op maat

Goedkoop skiën in Tsjechië?