Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Vliegengordijn aanschaffen bij Horrenbouw

Insecten buiten de deur met een vliegengordijn

U kent het wel. U zit heerlijk op de bank, heerlijk in immense rust. Totdat de rust ruw verstoord wordt door een wesp die door de woonkamer vliegt. Een paar minute later zit hij steeds in het raamkozijn, hij vliegt tegen de ramen omdat hij graag naar buiten wil. Als de echte dierenvriend die u bent, vangt u hem zonder hem te doden en laat hem weer vrij in de natuur. Wel zo vriendelijk! Maar eigenlijk wilt u helemaal voorkomen dat er ongedierte in huis komt. Waarschijnlijk heeft u wel eens nagedacht over een vliegengordijn, ook wel een horrengordijn genoemd. Dankzij deze hulpmiddelen blijven deze diertjes waar ze horen: buiten.

Vliegengordijn

Een vliegengordijn is een gordijn dat ervoor zorgt dat insecten geen kans krijgen om de woning binnen te treden. Hierbij kunt u denken aan wespen, vliegen, vlinders en andere insecten die naar binnen gaan wanneer de deur voor langere tijd open staat. Op deze manier zullen insecten uw woning of bedrijfspand niet overnemen. Wel zo prettig! De vliegengordijnen die u kunt aanschaffen bij Horrenbouw zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor u ze ieder jaar weer zonder problemen kunt gebruiken. Bovendien zijn er verschillende varianten leverbaar. Zo kunt u hier ook terecht voor de aanschaf van een kunststof vliegengordijn.

Verschillende soorten vliegengordijnen

Op zoek naar een kunststof vliegengordijn? Ook die vindt u in het assortiment van Horrenbouw. Er bestaan verschillende soorten vliegengordijnen van kunststof. Heeft u wel eens nagedacht over de aanschaf van een draadgordijn, een hulzengordijn of een kralengordijn? Dat zijn vliegengordijnen van kunststof die van de bekende kwaliteitsmerken Torresol, Degor en Sun-arts zijn. Alle gordijnen zijn leverbaar in alle maten, waaronder 90 x 210 cm. Daardoor passen ze heel goed voor een standaard deur. Doordat de mogelijkheden van een kunststof horgordijn van Horrenbouw eindeloos zijn, is de kans groot dat hier een vliegengordijn aanschaft dat naadloos aansluit op uw interieur. Ideaal, nietwaar?

https://www.horrenbouw.nl/

Gerelateerde artikelen

Partyboot Rotterdam; geschikt voor een unieke eventlocatie

Elektrische boilers die opwarmen naar 85 graden? Geen probleem voor de Wesen Inox Duplex 2205

Vreeman ongediertebestrijding