Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Wel eens van de 12v led gehoord?

12v led aanschaffen bij Getled

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van een 12v led. Dit is een veelvoorkomende led die voorkomt in verschillende fittingen, waaronder de G4, MR11, E14, E27 en AR111 fitting. Doordat deze ledverlichting dimbaar is, kunt u zelf bepalen hoeveel licht u wenst. Wel zo prettig! Deze lampen zijn naast voor in uw woning of bedrijfspand, ook heel geschikt voor gebruik in een recreatievoertuig zoals bijvoorbeeld een caravan of camper, maar ook in bijvoorbeeld een boot wordt een 12v led veel gebruikt. Wist u dat deze led heel erg zuinig is, waardoor de accu langer mee gaat? Ideaal, al zeggen we het zelf!

Verschillende fittingen

De 12v led is verkrijgbaar met verschillende fittingen. Zo vindt u in het aanbod van Getled onder andere Led 12v G4 steeklampen, maar ook E27 10-30V lampen die over een dikke E27 schroeffitting beschikken. Of bent u op zoek naar een lamp met een E14 fitting, die ook verkrijgbaar is met een smalle E14 fitting en te dimmen is van 10 tot 30 volt? Ook spotjes komen vaak voor in de 12v variant, bijvoorbeeld de MR16 spots, ideaal voor in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. De 12V ledverlichting wordt dan ook vaak aangeraden voor in gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Vertel, waar bent u naar op zoek?

GU10 fitting

Bent u niet op zoek naar een 12 led lamp, maar naar een losse GU10 fitting? Misschien heeft u een defecte lamp gezien, maar beschikt deze over een andere fitting dan u nodig heeft. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het aansluiten van een lamp niet zo soepel verloopt als u gehoopt had. Met gebruik van bijvoorbeeld een losse fitting wordt het aansluiten van een lamp echt een fluitje van een cent. Echt waar! Op zoek naar een 12v led, of een led GU10 fitting? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van Getled en plaats een bestelling in de webshop.

https://www.getled.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw dakgoot is in uitstekende handen bij de Zinkspecialist

Snelle medailles levering gegarandeerd tegen een aantrekkelijke prijs

Sintrex: hoogwaardige service op het gebied van geconditioneerd vervoer