Aeroxspecials
Image default
Energie

Voordelen werken in het callcenter Nijmegen

Elke baan heeft zo zijn voor- en nadelen. Elke baan heeft zijn eigen taakomschrijving en komt met zijn eigen loon en extra’s. Vaak geldt de regel: hoe hoger het niveau waarop je werkt, hoe meer bonussen en hoe meer extra’s. Maar dit geldt echter niet voor alle banen. De Nijmegen callcenter banen komen met tal van extra voordelen. Een extra motivatie dus om te gaan solliciteren bij het callcenter want vaak worden deze jobs nadelig in het licht gezet en willen niet veel mensen deze baan gaan doen.

 

Vacature callcenter Nijmegen

 

Wanneer je een vacature callcenter Nijmegen bekijkt, dan zal je hoogstwaarschijnlijk verrast opkijken. Wanneer je gaat kijken bij de taakomschrijving dan zal er staan dat er van je verwacht wordt om mensen hun energiekosten te laten dalen door deze te laten overstappen naar een nieuwe, goedkopere leverancier dan hun huidige leverancier. De mensen moeten opgebeld worden bevraagd worden naar hun energiekosten. Wanneer je iemand laat overstappen naar een goedkopere leverancier, heb je dus een nieuw contract binnen gehaald. Vanaf dat punt in de vacature zal je versteld staan kijken. Want niet alleen krijg je een royaal uursalaris bij het callcenter maar krijg je ook nog eens extra bonussen wanneer je dus een contract binnen haalt. Alsof dat alleen nog niet mooi genoeg klinkt, worden er op het einde van de maand verschillende fantastische prijzen uitgereikt aan de beste werknemers van die maand? Geweldig, toch? De Nijmegen callcenter banen zijn zeer gegeerd, snel zijn is dus de boodschap!

 

Werken in een callcenter in Nijmegen is zeer fijn

 

Niet alleen werken in het callcenter van BespaarUni is fijn en komt met extra voordelen, maar werken in het algemeen in Nijmegen wordt als bijzonder positief ervaren. Nijmegen wordt aanzien als een gemeente die zeer sociaal is en rekening houdt met zijn inwoners en werkend personeel. Er wordt naar hen geluisterd en ze mogen inbreng geven die geapprecieerd wordt. Bovendien krijgen de werknemers van de gemeente Nijmegen heel veel vrijheid, zelfstandigheid en krijgen ze kansen om te groeien en zich te ontwikkelen. De gemeente waardeert elke job, of je nu poetsvrouw bent of een belangrijk adviseur. Welke job je ook uitoefent, je staat in dienst van de burgers en dat is voor Nijmegen zeer belangrijk!

 

Zowel voor jong als oud zijn er jobs binnen deze gemeente te vinden. Op elk niveau zijn er vacatures zodat ook jij er de job van je leven kan vinden.

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl/

Gerelateerde artikelen

Kan ik een kleine windmolen gebruiken voor mijn huis?

Een boiler met anti- kalk functie helpt je af van huidproblemen en dof haar.

De inzetbaarheid van een noodaggregaat