Aeroxspecials
Image default
Groothandel

De beukenhaag: een groen alternatief voor de schutting

Wanneer u op zoek bent naar een groen alternatief voor het plaatsen van een schutting, is een beukenhaag de perfecte uitkomst. Deze mooie groene óf rode haag is de perfecte groene oplossing voor iedere tuin. Met de plaatsing van beukenhagen geeft u uw tuin net dat extra beetje sfeer. Bovendien geeft een beukenhaag veel privacy dankzij de mooie bladeren. Ook in de koudere maanden kunt u rekenen op de beukenhaag; deze haag is gedurende het jaar gevuld met bladeren! De beukenhaag is dan ook een goed alternatief voor een schutting van andere materialen, zoals hout of steen.

Beukenhagen bestelt u bij deze professional

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek voor de aanschaf van uw beukenhaag? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Roelands Boomkwekerijen B.V., de specialist op het gebied van groene oplossingen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het telen en verkopen van boomkwekerijproducten, weet u zeker dat u bij deze partner goed zit. Dankzij de manier van kweken van dit bedrijf wordt het milieu zo minimaal mogelijk belast. Bovendien voldoen de producten van Roelands Boomkwekerijen B.V. aan diverse certificeringen. Denk hierbij aan MPS, een grote speler op het gebied van duurzaamheid en milieu. Ook voldoet deze kwekerij aan de eisen van Naktuinbouw, welke de kwaliteit in de tuinbouw bewaakt en bevordert.

Uw beukenhaag vrijdag in huis

Het bestellen van beukenhagen is heel eenvoudig op de website van deze tuinexpert. U kunt uw bestelling laten bezorgen of ervoor kiezen om deze op te halen bij de kwekerij zelf in Zundert. Alle rode en groene beukenhagen komen van deze kwekerij en zijn van uitstekende kwaliteit. Wanneer u uw bestelling thuis laat bezorgen, heeft u uw beukenhaag op vrijdag in huis. De planten worden verpakt op het moment dat ze van het land afkomen, zo geniet u van gezonde planten die niet uitdrogen!