Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Wat mag je verwachten van slaap oordoppen?

Het hebben van slaap oordoppen is gezond voor je. Dit vanwege dat een goede nachtrust erg belangrijk is. Voor je welzijn en een betere prestatie en/of concentratie te hebben. Nog niet veel mensen dragen slaap oordopjes tijdens het slapen. Oordopjes voor het slapen zorgen voor een betere nachtrust. Een nachtrust waarbij je niet wakker wordt of diep slaapt. Heb je vaak last van geluiden of heeft u een partner of familielid dat heel hard snurkt? Dan zijn slaapdopjes de oplossing. Het geeft geen beschadiging aan je oren en helpt daarnaast ook bij de aanmaak van melatonine een slaaphormoon.

Slaap oordoppen

Slaap oordoppen helpen bij een betere nachtrust. Het zorgt er dus uiteindelijk voor dat je beter kunt functioneren en gezond blijft. Er zijn heel veel verschillende soorten oordopjes voor het slapen. Er zijn verschillende materialen, vormen en kleuren. Je kunt schuim oordopjes hebben of siliconen oordopjes. Daarnaast zijn er kegelvormige oordopjes en oordopjes die precies passen in jouw oor. De siliconen oordopjes zijn meestal in een vorm, zodat ze precies in je oorschelp passen. Deze zijn de wat luxere variant van de schuim oordopjes die meestal een kegelvorm hebben. Ze voelen zachter aan als de schuim oordopjes en zijn in tegenstelling tot deze dopjes beter schoon te maken.

Het schoonmaken van slaap oordoppen

Het schoonmaken van oordopjes voor het slapen is belangrijk. Zeker als je de slaapdopjes elke dag gebruikt. Voor zijslapers zijn voorgevormde dopjes meestal niet fijn. Het gebruiken van oordopjes die naar jouw oor zich vormen zijn hier het ideaalst voor. Om je oordoppen schoon te maken gebruik je lauw water, zeep en of het bijgekomen schoonmaakhulpje. Je kunt zo de slaap oordoppen ontdoen van oorsmeer en andere bacteriën. Heb je schuim oordopjes dan kun je het beste deze na het schoonmaken laten opdrogen zonder er in te wringen of te knijpen. Hierdoor kan de vorm namelijk veranderen.

https://slaapmaskers.nl/slaap-oordopjes/

Gerelateerde artikelen

Tandarts Rivierenbuurt

Laat uw magazijnstellingen tijdig keuren

Wat is de beste hondenfietskar?