Aeroxspecials
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat zijn de mooiste locaties voor je huwelijksreis?

Je trouwdag is natuurlijk een hoogtepunt in je leven waar je (waarschijnlijk) al jaren naar toe werkt. Ondanks dat die dag heel mooi is, kan het gedoe en geregel je ook veel stress bezorgen. De huwelijksreis is dan het moment om eindelijk even helemaal samen te zijn en lekker tot rust te komen. Dan wil je natuurlijk wel goed uitpakken en echt een bijzondere vakantie bestemming kiezen. Wat zijn nu echt mooie plekken voor de vakantie na je bruiloft? In dit artikel staat de top drie van de mooiste locaties.

#1 De Seychellen

Dé droombestemming voor je honeymoon zijn de Seychellen. Deze paradijselijke eilandengroep ligt in de Indische Oceaan en staat bekend om zijn helderblauwe zeeën en parelwitte stranden. Het is dus ideaal om lekker in je hangmat te liggen en naar de zee te staren of het laatste lifestyle nieuws te lezen in ons koude kikkerlandje. Ook is het een prachtige plek om strandwandelingen te maken of om je luxueus te laten verwennen in de spa van een luxe resort. Dat heb je vast wel nodig na die drukte.

#2 Bali

Bali is een mooie bestemming om zowel de rust op de levendigheid op te zoeken. Zo kun je lekker languit genieten op een rustig strandje of je kan struinen over de markten om unieke spulletjes voor de echtelijke woning te kopen. Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Bali. Neem dan een bezoekje aan de tempels met de gouden Boeddha’s of aan de oude kloosters op het eiland. Deze schitterende ervaring wil je hoe dan ook samen beleven.

#3 Mauritius

Van Mauritius werd altijd gedacht dat het een dure bestemming is, maar dat is gelukkig allang niet meer zo. Het is heel erg betaalbaar. De zomer is van november tot mei. De temperatuur ligt ongeveer rond de 30 graden. Ook Mauritius staat bekend om zijn mooie natuur, paradijselijke stranden en riante resorts. De plek om bij te komen en lekker van elkaar en de rust te genieten. Want voor je het weet, moet je weer gaan werken of de business blog van je werkgever bijwerken. Weet jij nog meer mooie bestemmingen voor een honeymoon, laat het ons dan zeker weten. Ga jij binnenkort trouwen en heb je je huwelijksreis al gepland?

 

https://www.wanderstyle.nl/