Aeroxspecials
Image default
Dienstverlening

Webflow – Wat maakt het uniek?

Daar waar mensen uren bezig zijn met het bouwen van een website door middel van coderen, komt Webflow om de hoek kijken met dé oplossing. Voor professionals en voor beginners is Webflow een platform dat veel verschillende mogelijkheden realiseert. Een website opzetten en onderhouden is nog nooit zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk geweest.

Designen

Webflow is net als WordPress een CMS dat het mogelijk maakt om zelfs zonder ervaring een website te ontwerpen waar je trots op kan zijn. Je ontwerpt je website in een browser, waardoor je direct kan zien hoe de website er daadwerkelijk uit gaat zien. Coderen is hierbij volledig onnodig, wat het super toegankelijk en gebruikersvriendelijk maakt. Heb je een website gemaakt en wil je zeker weten dat het ook werkt zoals het moet werken op een mobiel apparaat? Geen probleem, ook dit is binnen de kortste tijd geregeld.

Templates

Daar waar coderen moeilijk is en echt tijd en moeite kost, zorgt Webflow voor een gemakkelijke werkwijze door middel van kant en klare templates. Deze templates zijn uniek, daar waar WordPress vaak veel onnodige plug-ins meelevert die de website vreselijk langzaam maken, zorgt Webflow voor templates die meteen toe te passen zijn. Daarnaast wordt elk template eerst van top tot teen gecontroleerd door professionals voordat het in de store beland. Zo weet je zeker dat je een template kiest die echt werkt zoals je wil!

Voordelen

Je website wordt gehost op een server van Amazon, namelijk de Amazon Cloudserver. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je website altijd up-to-date is wanneer het gaat om cybersecurity. WordPress is hierin geen ster, hier moet je zelf alles updaten om te zorgen voor een website dat goed blijft werken. Ja, Webflow is duurder, maar alleen al deze zorgeloosheid maakt het iets wat hogere bedrag de moeite waard. Daarnaast is Google ook groot fan van Webflow websites. Je kan je website helemaal optimaliseren wanneer het gaat om de zoekmachine, waardoor je kan garanderen dat je harde werk ook gezien wordt.

Gerelateerde artikelen

Vereisten voor effectieve kantoorschoonmaakservices

Waarom je je kind een smartphone moet geven

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden