Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Website laten maken vanaf €99,-

Voordelig een website laten maken

Wij hebben nu een aanbieding tot en met 1 september 2021.

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn!
Bij ons kun je kiezen voor een maatwerk webdesign of WordPress website en dan ontvang  je maar liefst 20% korting op de offerte met code ZMV21. Wij bieden SEO geoptimaliseerde websites aan die je al kunt laten maken vanaf slechts €99,-. Wij voorzien jouw website of webshop van de meeste gebruikte plugins. Zo kun jij eenvoudig producten toevoegen of SEO instellingen toepassen. Daarnaast kunnen wij ook de marketing voor jouw website doen. Informeer voor de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Een website laten maken door Designmarketking

Designmarketking is een bedrijf  wat al meer dan 10 jaar actief is en waar je een website  of webshop kunt laten maken. Een toonaangevend voorbeeld die langzaam de conccurent uitschakeld. Naast een mooi design steken wij veel tijd in de online vindbaarheid van je website of webshop. Dat doen wij omdat dit vele malen belangrijker is dan een mooi plaatje. Zoekwoorden worden op de juiste manier verwerkt in zowel de titel als de meta gegevens. Hierdoor krijg je binnen 6 maanden al goede organische zoekresultaten. Wij installeren gratis een CMS systeem naar keuze.

Waar moet je op letten wanneer je een website wil laten maken?

Wanneer je een website wil laten maken door een professional zijn er enkele punten waar je op dient te letten. Allereerst moet je goed afwegen wat de prijs kwaliteit verhoudingen zijn. Veel bedrijven geven helaas geen gespecificeerde offerte. Vraag hier wel altijd naar zodat jij ook weet waar je voor betaald. Daarnaast kiezen steeds meer ondernemers voor een CMS systeem. Dit is namelijk ook te koppelen met kassa systemen en boekhoud systemen. Zo houd je tijd over om te ondernemen. Ook kun je eenvoudig producten toevoegen en prijzen aanpassen. Het meest gebruikte systeem is WordPress in combinatie met Woocommerce.

https://designmarketking.nl/

Gerelateerde artikelen

Privacy met raamdecoratie in de woonkamer

Bekijk het Zwitserse horlogemerk Raymond Weil

Neem je rijlessen in Utrecht bij Rijschool Utrecht Vlam