Aeroxspecials
Image default
Woning en Tuin

Wellness in huis

Wie houdt er nou niet van zichzelf lekker verwennen? Even naar de sauna, lekker gaan shoppen, iets kopen voor je hobby, iedereen verwent zichzelf met iets anders. Het maakt niet uit wat het is, het is altijd fijn om jezelf te verwennen. Waarschijnlijk zit je al een tijdje in huis, heel lang konden we niet sporten, niet naar de winkels, niet naar de bios, niet naar een restaurant. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Toch gaan heel veel mensen deze zomer niet op vakantie. Om toch nog een beetje een vakantiegevoel in huis te halen, kan je gewoon je eigen huis omtoveren tot een heus wellness centra.

 

Om te beginnen loop je naar je badkamer, kijk er eens rond of je hier iets zou kunnen installeren. Om het douche plezier te verhogen, kan je gemakkelijk een luxe douche installeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een regendouche. Een regendouche is perfect voor een wellness make-over van je huis, omdat het je het heerlijk gevoel van een warme regenbui geeft. De druppels voelen zacht aan en dit is echt de perfecte manier om jezelf te verwennen. Dit heerlijke gevoel wordt gecreëerd door de douchekop, die een veel grotere diameter heeft dan standaard douchekoppen. Wel is het goed om te weten dat een regendouche veel meer water verbruikt dan een reguliere douche. Een regendouche gebruikt gemiddeld 25 liter water per minuut, een normale douche gebruikt gemiddeld 11 liter per minuut. Wel zo handig om te weten als je een boiler hebt.

 

Als je je douche al helemaal luxe wil maken, dan kan je een body dryer kopen. Een body dryer is een soort handdoek maar dan zonder handdoek. Het is ingebouwd in de douche en ervoor gemaakt om jou af te drogen met een heerlijk warm windje als je klaar bent met douchen. Op deze manier kom je droog de douche uit en hoef je niet te stuntelen met een handdoek.

 

Heb je nog vragen, tips of suggesties? Breng dan een bezoekje aan de website van Lavicta.

https://lavicta.nl/