Aeroxspecials
Image default
Sport

Afvallen zonder moeite

Ik wil niet weten hoeveel mensen in Nederland er aan overgewicht lijden. We weten allemaal dat het er erg veel zijn. Daarom zijn veel mensen ook op zoek naar manieren om af te vallen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen.

Maar dat is vaak niet iets dat houdbaar is op de lange termijn. Dan creeëer je gewoon een jojo effect. Het is beter om daarom gewoon je levensstijl aan te passen en gewoontes te leren die op lange termijn wél houdbaar zijn.

Uiteraard kan het daarbij wel handig zijn om op het begin wel een goed werkend afslankmiddel te gebruiken om je een “kickstart” te geven, je sneller resultaat ziet en zo gemotiveerd blijft.

Maar daar moet je wel echt mee opletten.

We weten het eigenlijk wel maar negeren soms gewoon dat hét geheim tot afvallen is om minder calorieën binnen te nemen dan dat we verbruiken. Dat betekent minder en/of gezonder eten en eventueel ook wat sporten. Of je nu gaat fietsen op de hometrainer die bij je thuis staat of je gaat wat gaan hardlopen op een degelijke loopband in de sportschool maakt niet veel uit. 

Het belangrijkste bij afvallen blijft echter wel je voeding.

Dat kleine chocolaatje tussendoor bij de koffie bevat heel wat meer calorieën en suikers dan je eigenlijk zou willen.

Maar ondertussen zijn er wel wat afslankmiddelen die je vetopnamen kunnen beperken. Zo ook bijvoorbeeld de afslankmiddelen van de Action. Maar die zou ik eigenlijk echt niet aanbevelen. Hoewel ze goedkoop zijn, werken ze eigenlijk niet goed.

Doe dus je onderzoek voordat je overgaat tot aankoop van dergelijke afslankmiddelen zodat je niet wat koopt dat helemaal niet werkt.

Online kun je heel wat tips vinden om gewicht te verliezen. Zo ook deze video van een dokter.

 

Als je meer informatie wilt of hoe je snel en gemakkelijk kunt afvallen dan kun je natuurlijk altijd eventjes googlen. Al snel zul je heel wat tips krijgen waar je mee aan de slag kunt. Dan is het een kwestie van dingen uit te proberen dat je op lange termijn kunt aanhouden. 

En uiteraard is het belangrijk om altijd je gewicht nauwkeurig op te volgen. Elke dag op het zelfde moment op de weegschaal gaan staan om te checken of je gewicht de goede kant opgaat. Per dag zal er geen groot verschil zitten op je gewicht. Maar als je de resultaten per week of zelfs per maand gaat bekijken, dan zul je zien dat kleine beetjes best een groot geheel maken.

Start dus vandaag al met streven naar je ideale gewicht en stel het niet verder uit. Je zult jezelf veel zelfzekerder voelen en over het algemeen gelukkiger in het leven staan.

Wanneer je gelukkig in het leven staat straalt dat ook af op je omgeving. Je zult snel zien dat je gezin of de mensen waarmee je regelmatig contact hebt zullen opfleuren wanneer je bij hen in de buurt komt. Dat komt door de positieve energie die je uitstraalt.

Ik ben alvast overtuigd en blijf lekker verder doen.

https://www.love4fitness.nl