Aeroxspecials
Image default
Huishoudelijk

Zit er warmpjes bij dankzij een elektrische kachel.

Zit er warmpjes bij dankzij een elektrische kachel.

Tegenwoordig kan je ook op een duurzamere wijze je huis/zomerhuis, caravan of garage verwarmen. We moeten toch zolangzamerhand overstappen op all electric en dus ook op elektrisch verwarmen.
Als je gaat verbouwen of verhuizen kun je nu dus beter kiezen voor een elektrische variant voor de kleinere ruimtes.

Als je het helemaal goed wilt doen kies je voor je douche, bad of kraanwater neem je een elektrische boiler, voor de radiatoren of vloerverwarming een elektrische cv ketel, voor de badkamer kan je kiezen voor een badkamer handdoek kachel, uiteraard ook elektrisch.
En voor de kleinere ruimtes of slaapkamer is een elektrische kachel een goede keuze.

 

 

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu verkopen ze alles wat je nodig hebt en ze hebben genoeg keuze. 

Neem de elektrische kachels van HJM. Kwaliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. De elektrische kachels zijn zeer energiezuinig en prijs gunstig. 

HJM is opgericht in 1981 door Hermanos Julián M. met een doel: het produceren van duurzame producten die betaalbaar zijn.

HJM is inmiddels een toonaangevend bedrijf in de sector en er is veel geïnvesteerd om aanhoudende verbeteringen in het productieproces te behalen.

Door deze verbeteringen is het mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden zonder dat de kwaliteit uit het oog wordt verloren.

De accumulator in de elektrische kachels zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden zonder daarbij energie te verbruiken.

Zodra de kachel is opgewarmd doet de kachel op een energiezuinige manier zijn werk.

Wat ook handig is; de HJM elektrische kachel 2000 Watt zal zichzelf uitschakelen als er een raam open staat en is de kachel helemaal programmeerbaar en instelbaar in 3 vermogens.

Bovendien is de elektrische kachel van HJM per dag en per week te programmeren, heeft de kachel een anti-vries stand en mooi vormgegeven. Bovendien is de kachel ook nog voorzien van een overhittings beveiliging, wel zo veilig.

De elektrische kachels van HJM zijn verkrijgbaar in 1000 en in 2000 Watt en te koop via elektrischeboiler.eu.

Maar zij verkopen ook andere merken zoals;

DAT, Calthermic Prisma en iVista.

Je kunt bij elektrscheboiler.eu ook terecht voor eerdergenoemde badkamerkachels, elektrische boilers en elektrische cv’s.

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels

Gerelateerde artikelen

Wat is infrarood nu precies en in welke toepassingen kan het worden gebruikt?

Fietstassen gebruiken

Een paar tips om de pechhulpdienst te vinden