Aeroxspecials
Image default
Energie

Een boiler met anti- kalk functie helpt je af van huidproblemen en dof haar.

Een boiler met anti- kalk functie helpt je af van huidproblemen en dof haar.

Heb je er wel eens aan gedacht dat huid problemen zoals een droge huid of eczeem veroorzaakt wordt door hard water? Het goede nieuws is dat het dan ook opgelost kan worden. En dat is simpeler dan je denkt! 

Hard water is slecht voor huid en haar veroorzaakt door het irriterend en uitdrogend vermogen van calcium- en magnesiumdeeltjes. Deze calcium- en magnesiumdeeltjes bepalen de hardheid van het water. 

Hoe hard het water is, is verschillend per regio. In bepaalde gedeeltes van het land is het water hard, in andere een stuk zachter, zoals op de Veluwe. Als je wel een in Scandinavische landen op vakantie bent geweest heb je dat ook vast gemerkt, daar is het water lekker zacht. 

Als je in een gebied woont waar erg hard water is heb je veel meer zeep en shampoo nodig hebben om schuim te maken en heb je twee keer zoveel van producten nodig om je haar, huid of kleding te wassen. Shampoo en zeep lossen namelijk veel minder goed op in kalkrijk water en je hebt er meer van nodig om het gewensde resultaat te verkrijgen. Tevens blijven er zeepresten op de huid en in je pas gewassen kleding achter. 

 

Wat je merkt als je hard water hebt.

Je zult het aan elektrische huishoudelijke apparaten merken doordat die gaan verstoppen. Ook leidingen zullen gaan verstoppen. Het rendementsverlies van watergebruikende apparatuur is hierdoor behoorlijk hoog.
Hoe hoger de waterhardheid, hoe meer kalkaanslag zich gaat vormen.

Kranen raken verstopt of gaan stuk. Bovendien; als je de kraan te vaak ontkalkt zal dat weer zorgen voor slijtage. 
Dichtingen gaan verharden en daardoor lekken. Spoelsystemen zullen hun spoelkracht verliezen. Thermostaatkranen zullen gaan blokkeren en raken ontregelt. Vaatwas- wasmachines werken minder goed door hard water en zullen uiteindelijk kapot gaan. Warmwatertoestellen zoals boilers en geisers verliezen bijzonder veel rendement. De warmteafgifte en productie verminderd door kalkaanslag, de kalklaag werkt als een issolatielaag. Hierdoor wordt warm water wel erg duur. Er is veel kans op roest en corrosie, helemaal bij een poreuze kalkafzetting.

Als je boiler vol zit met kalk, stroomt het water langzamer dan normaal door de kranen. Je de boiler laten ontkalken is helaas een duur grapje omdat dit door een vakbekwaam persoon, met de grootste precisie moet gebeuren. 

Kies daarom wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boiler een boiler met een anti- kalk functie kiezen en gebruik een anti- kalk magneet die je om je leidingen plaatst.

 

Door te kiezen voor een boiler met een anti- kalk functie zorg je dat de boiler goed blijft werken en niet snel beschadigd zal raken.

Zo zal je ook besparen op de onderhoudskosten omdat de boiler nagenoeg kalkvrij zal blijven en heb je ook meteen gezonder, schoner en zachter water. En dus ook een gezondere huid.

Op de website van elektrischeboiler.eu verkopen elektrische boilers met anti- kalk functie en dat is handig, aangezien we toch over moeten naar all electric. En dat voor super lage prijzen. 

Zij hebben een gloednieuw model van het merk DAT. De DAT ECO Premium en de DAT Nofer ECO Plus, een boiler zonder gedoe en van zeer goede kwaliteit. 

 

De elektrische boilers zijn uitgerust met een droge weerstand. Zo komen de verwarmingselementen in de boiler niet direct in contact met het water en dus kunnen ze niet aangetast worden door het kalk. 
Dus hoeven ze ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

De elektrische boilers van DAT hebben twee tanks, wat zorgt voor minder warmte verlies en er is op deze manier minder menging met het inkomende koude water. Zo heb je in no- time weer lekker warm water.

De elektrische boilers van DAT worden in Europa geproduceerd en wordt de kwaliteit keer op keer getest en zonodig verbetert.

Zorg goed voor jezelf en wees lief voor het millieu en kies voor een boiler bij elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Gerelateerde artikelen

De beste thuislader voor uw auto

Verkoeling door Airconditioning in Nijmegen

Welke partij heeft een aggregaat te koop?