Aeroxspecials
Image default
Zorg

Abortus laten plegen bij een ongewenste zwangerschap? Bij Kliniek Bloemenhove kun je terecht

Het kan je als vrouw of meisje overkomen dat je zwanger wordt zonder dat dit gepland is. Je komt dan voor de keuze te staan of je de zwangerschap door wil laten gaan of wil afbreken. Niet elke zwangerschap is gewenst en soms komt dit helemaal niet uit. Door bijvoorbeeld financiële omstandigheden of dat je nog helemaal niet toe bent om moeder te worden. Ook als je achter de keuze staat om abortus te plegen is dit een moeilijke en emotionele beslissing om te maken. Daarbij is het belangrijk om steun en hulp te krijgen. Niet elke vrouw/meisje heeft een persoon waar zij haar gevoellens mee kan bespreken en die haar kan helpen. De keuze voor abortus ligt bij jou, maar het is fijn als er iemand is die je ondersteuning kan geven.

Gespecialiseerde hulp bij zwangerschapsafbreking

Al sinds 1971 geeft Abortuskliniek Beahuis & Bloemenhove hulp aan vrouwen bij afbreking van de zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Bij deze kliniek  kunnen we je ook hulp bieden bij het kiezen van anticonceptie om een niet geplande zwangerschap te voorkomen. Gedurende het verblijf word je ondersteund door professionele artsen, verpleegkundigen en ander personeel. In deze kliniek zijn alleen maar vrouwen werkzaam, wat prettig kan zijn.

Het afbreken van een zwangerschap kan volkomen anoniem. Wanneer je werkzaam of woonachtig in Nederland bent is een behandeling kosteloos. Daarnaast wordt het niet aan de zorgverzekering doorgegeven en het eigen risico niet gebruikt.

Mocht je met vragen zitten dan mag je altijd de kliniek bellen of langskomen voor een gesprek. Ze kunnen je advies geven, geruststellen en antwoorden op je vragen geven. In abortuskliniek Bloemenhove zien we erop toe dat jij je op je gemak en veilig voelt en de juiste zorg krijgt.

https://www.bloemenhove.nl/nl/home

Gerelateerde artikelen

Je eigen praktijk? Incura support je op administratief gebied

Beste orthopedische steunzolen, volgens podologen

Salland biedt verzekeringen waar u op kunt vertrouwen