Aeroxspecials
Image default
Muziek

Een cursus DJ worden voor beginners

Wil je leren mixen? Wil je tracks vloeiend in elkaar over laten lopen? Wil je alle geheimen achter het mengpaneel ontdekken? Het vak van DJ’s hoeft niet langer tot de verbeelding te spreken. Steeds meer muziekscholen bieden professionele cursussen aan zoals DJ worden voor beginners. Ervaring in de muziek heb je hiervoor niet nodig. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en passie voor muziek zijn deze lessen te volgen.

Leren draaien door professionals

Ben je woonachtig in de Gooi- en Vechtstreek en Eemland? Dan kun je een cursus DJ worden voor beginners volgen aan de Gooische Muziekschool in Bussum. De school biedt op 8 verschillende locaties in de gemeente lessen aan en staat bekend om het ruime aanbod muzieklessen en het grote team van diverse docenten. Professionele DJ’s geven de lessen en leren je alle benodigde vaardigheden voor het vak. Zij draaiden door heel Nederland en kennen alle ins en outs. In een speciale DJ-ruimte leer je tracks mixen, naast elkaar draaien en maak je loops en effecten om jouw gedroomde track te produceren. Daarnaast leer je ook goed naar muziek luisteren. Hoe werk je bijvoorbeeld toe naar een climax? Welke genres matchen wel en welke niet? Zo weet je straks hoe je jouw publiek voor je wint.

Volg een ruim aanbod muzieklessen op deze school

De cursus DJ worden voor beginners is voor kinderen vanaf 10 jaar te volgen en wordt ook aan volwassenen aangeboden. Je volgt 5 cursussen die ongeveer 45 minuten duren. Op de Gooische Muziekschool in Bussum worden verschillende tarieven gehanteerd, die te bekijken zijn op de website. Heb je interesse in de andere rijkserkende cursussen van de Gooische Muziekschool? Bekijk het cursusaanbod online of neem contact met de school op. De school biedt zowel groeps- als privélessen aan binnen verschillende disciplines van de dans-, muziek en musicalwereld, die worden gegeven door een groot team van vakdocenten.

https://www.degooischemuziekschool.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Vrouwelijke DJ kan je feest helemaal afmaken

Djembe workshop volgen in je omgeving

Professionele drummer worden door online lessen