Aeroxspecials
Image default
Hobby en vrije tijd

Een nieuwe hobby voor jou en je kind

Op zoek naar een creatieve en nieuwe hobby voor jou en je kind tijdens de vakantie? Vind meer rust en ontspanning door samen te schilderen! Wist je dat een hobby jullie band kan versterken? Een kleine onderneming zoals schilderen kan al verschil brengen in jullie huidige relatie.

Band tussen ouder en kind

Zowel kinderen als volwassen hebben een zwaar jaar gehad, weinig ontspanning en geen amusement. Dit kan veel invloed hebben op leer-en werk prestaties maar ook de band tussen ouder en kind. Toch kan je met behulp van een hobby zoals schilderen hier wat aan veranderen, het is immers niet alleen leuk en kalmerend maar het is ook goed voor de ontwikkeling.

Kinder schildersezel

Als jouw kind veel van tekenen en knutselen houdt maar inmiddels toe is aan wat nieuws dan zou je kunnen overwegen een speciale kinder schildersezel aan te schaffen. Schilderezels zijn normaal gesproken gericht op volwassen maar er zijn dus ook schildersezels voor kinderen verkrijgbaar. Deze hebben meestal drie of vier pootjes en zijn in hoogte verstelbaar, tevens zijn deze een stuk lichter dan de schildersezels voor volwassenen. Je zou deze hobby kunnen combineren met wandelen en het in de natuur zijn, ideaal voor in de zomer. Je kan een kinder schildersezel wegens de grootte en het gewicht ook makkelijk verplaatsen.

Waarom een schildersezel?

Waarom heb je nou eigenlijk een schildersezel nodig? Als je regelmatig schildert is het belangrijk dat je in een goede houding zit/staat. Als jij of je kind namelijk continu voorover buigt kan dat er voor zorgen dat je last krijgt van je nek, rug of schouders. Een schildersezel zorgt ervoor dat er in een aangename houding geschilderd kan worden.

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schildersezel-kinderen/