Aeroxspecials
Image default
Toerisme

Maak een onvergetelijke rondreis in Europa door het prachtige Spanje of Italië

Hoe ziet uw droomreis eruit? Sommige mensen dromen ervan om met een camper door Amerika te trekken, op safari te gaan in Zuid-Afrika, langs de kustlijn van Australië te trekken of te backpacken door Azië. Maar u hoeft lang niet altijd naar de andere kant van de wereld te reizen om mooie gebieden te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Italië of Spanje? In Italië biedt de regio Andalusië ontzettend veel moois. Kiest u voor Spanje, dan is het eiland Sicilië zeker de moeite waard!

Ontdek vele bijzondere plekken tijdens een rondreis

Andalusië is een bijzondere regio om te bezoeken tijdens uw rondreis door Spanje. Er zijn ontzettend veel historisch interessante steden en stadjes te bezoeken, maar ook bekende steden zoals Malaga en Sevilla. Na het rondstruinen komt u aan het eind van de dag terug in uw parador. Dit is een hotel in een historische gebouw, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster. Sluit uw rondreis door Andalusië in Spanje af in de natuur van het Nationaal Park Doñana. Deze plek Heeft een bijzonder mooie natuur waarin u heerlijk rondloopt! Ook het eiland Sicilië in Italië is een uitstekende plek voor een rondreis. Start bijvoorbeeld in Taormina, een schitterend gelegen stadje, met op de achtergrond de vulkaan Etna. Vervolg de rondreis door Sicilië naar Blue Bay en snorkel in azuur blauw water of ga duiken. Maak kennis met de rijke geschiedenis die het eiland kent door het stadje Agrigento te bezoeken. Hier vindt u een mooi middeleeuws centrum met Arabische en Normandische invloeden.

Boek uw reis via deze reisorganisatie

Wilt u een rondreis door Italië of Spanje maken? Of heeft u een ander land op het oog? Vámonos Travels helpt u graag verder! Zij organiseren al sinds 1991 individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Bekijk de voorbeeldreizen die zij hebben voor uw rondreis door Spanje of Italië of stel uw reis volledig zelf samen.

Gerelateerde artikelen

Highland Belgium – Belgische Ardennen

Goedkoop vakantie boeken

Toch met een gerust hart reizen tijdens de Corona pandemie Veilig op reis zonder gedoe