Aeroxspecials
Image default
Aanbiedingen

Een tuinkantoor bouwen: binnen no-time op je eigen werkplek

We hebben bijna allemaal het thuiswerken inmiddels ontdekt. Werkte je altijd al vanuit huis als zelfstandige of werkte je zo nu en dan thuis? Het thuiswerken is enorm toegenomen. Veel mensen ervaren de voordelen van ondermeer een betere balans tussen werk en privé en minder reistijd. ’s Ochtends hoef je niet voor dag en dauw op om aan te sluiten in de file. Overdag laat je de hond uit, zet je snel de wasmachine aan of ga je even sporten. Op een ander moment werk je dan wat langer door. Toch kleven er ook nadelen aan thuiswerken, zeker als je geen goede werkplek hebt. Heb je weleens gedacht aan een tuinkantoor bouwen? Zo ben jij ook helemaal klaar voor het nieuwe werken.

 

De voordelen van een tuinkantoor bouwen

 

Je bent aan de keukentafel aan het werk en ondertussen komt je dochter vragen of ze een koekje mag. Daarna zit je in een Zoom-meeting en moet je je verstaanbaar zien te maken boven het geluid van de wasmachine, ruziënde kinderen en een blaffende hond. Herkenbaar? Thuiswerken is aan de ene kant fijn, maar kent ook nadelen als je geen goede werkplek hebt. Na een hele dag aan de keukentafel krijg je rug- en schouderklachten en alle achtergrondgeluiden maken dat je je niet goed kan concentreren. Een tuinkantoor bouwen lost deze problemen op. Je hebt je eigen werkplek die van alle gemakken voorzien is en waar je je op elk moment van de dag kan terugtrekken.

 

Hoe ziet een tuinkantoor eruit

 

Ook als je niet zo’n grote tuin hebt, is een tuinkantoor bouwen mogelijk. Het kantoor in de tuin is compact en slim ontworpen. Stem de vormgeving van je kantoor af op je woning, zodat ze een mooi geheel vormen. Je houten kantoor is goed geïsoleerd. In de winter hoef je geen kou te lijden en in de zomer hou je de hitte buiten. Je kantoor is voorzien van verwarming, elektra en ook een vaste data-aansluiting is mogelijk.