Aeroxspecials
Image default
Wijn

Haal zeer exclusieve wijnen in huis door te bieden tijdens een wijnveiling

Gaat uw interesse uit naar speciale wijnen met fijne smaken en vindt u het leuk om een bod uit te brengen tijdens veilingen? Neem dan deel aan een wijnveiling van Winefield’s Auctioneers, Nederlands eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis. De veilingen vinden plaats in Amsterdam en af en toe ook in Singapore. Iedere wijnveiling start op zondagmorgen om 11.00 uur. Van tevoren is er een voorproeverij, waar u vanaf 10.30 uur welkom bent. Hier ziet u alle wijnen in het echt en proeft u de wijnen waar uw interesse naar uitgaat. Ook lopen er wijnkenners rond die uw vragen beantwoorden en u adviseren over de diverse wijnen. Zo biedt u gedurende de veiling echt op de wijnen die passen bij uw wijnvoorkeuren.

Bied fysiek en op andere manieren op de wijnen waar uw voorkeuren bij passen

Bij Winefield’s Auctioneers heeft u de keuze om op verschillende manieren te bieden op de lots. De leukste manier is als u fysiek aanwezig bent in de veilingzaal in Amsterdam. Dan maakt u de bijzondere sfeer mee die u alleen meemaakt in een veilinghuis. U voelt de spanning iedere keer als iemand een bod uitbrengt. Als u niet in de gelegenheid bent voor een reis naar Amsterdam, dan brengt u op een andere manier een bod uit. Dit kan schriftelijk, telefonisch of via een live-verbinding op het online veilingplatform van dit veilinghuis. Na een veiling blijven er soms nog wijnen over. Deze worden in sommige gevallen, na overleg met de verkoper, geveild via aftersales.

Vraag naar de mogelijkheden en schrijf u in voor één van de wijnveilingen

Zorg ervoor dat u biedt op de exclusieve wijnen bij een wijnveiling en schrijf u hiervoor in. Dit kan door contact op te nemen met de wijnexperts van dit wijnveilinghuis. Via deze weg vraagt u ook naar de mogelijkheden en wint u meer informatie in over de veilingen en de wijzen waarop u kunt bieden. Zo bereidt u zich goed voor op één van de volgende wijnveilingen van Winefield’s Auctioneers.

https://www.winefields.com/