Aeroxspecials
Image default
Toerisme

Lekker! Een weekendje Overijssel

Elke relatie vaart wel bij quality time. Dat geldt voor stellen, maar ook voor gezinnen. Daarom is het ook zo’n goed idee om regelmatig leuke dingen met elkaar te doen. Bijvoorbeeld door een nieuw restaurant uit te proberen, samen een filmpje te pakken of lekker met het hele gezin een dagje pretpark in te plannen. Het zijn de uurtjes die je samen doorbrengt, met echte aandacht voor elkaar, die belangrijk zijn. Dan maak je herinneringen die je nog lang zult koesteren.

Behalve dagtrips, is het goed om ook af en toe wat langer samen te zijn. Dan kun je namelijk beter afstand nemen van je dagelijkse verantwoordelijkheden en kun je samen meer diepgang bereiken. Dus ga je in de zomer een paar weken lekker met zijn allen op pad. Maar waarom zou je slechts één keer per jaar (ok, en de wintersport dan) op pad gaan. Ja, het aantal vakantiedagen dat je van je werk krijgt is beperkt, maar het jaar telt 52 weekenden. Dat betekent 52 kansen om lekker een paar dagen samen te zijn.

Als we je alvast een tip mogen geven om in ieder geval één van die weekenden te vullen: kies voor een weekendje Overijssel. Of je nu als stel op pad wilt, of met het gezin, een weekendje Overijssel is altijd een goed idee. Overijssel is goed bereikbaar, kent mooie landschappen en is super veelzijdig.

Een weekendje Overijssel als stel

Een Hanzestad-city-trip is perfect om samen een romantisch weekendje in Overijssel door te brengen. Lekker shoppen om vervolgens uit te rusten op een terrasje. En misschien kunnen jullie ook een leuk museum bezoeken of een theatervoorstelling bijwonen. Niet zo van de city trips? Ga dan lekker de natuur in. Heerlijk wandelen, fietsen of kanoën. Geniet van de natuur, voer goede gesprekken en kom helemaal tot rust.

Een weekendje Overijssel met het hele gezin

Wil je samen met de kinderen op pad? Ook die hoeven zich in Overijssel niet te vervelen. Lekker in het zwembad op de familiecamping, knuffelen met biggetjes op een zorgboerderij en smikkelen in het pannenkoekenhuis. Een weekendje Overijssel levert gegarandeerd blije gezichtjes op (en echt niet alleen bij de kinderen).

Verschillende verblijfsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden genoeg in Overijssel en voor ieder wat wils. Van gezinscamping tot kleine B&B. Van sterrenhotel tot glamping. Wat jullie voorkeur ook is, er is altijd wel een fijne plek om tijdens je weekendje Overijssel “thuis” te noemen.

Toe aan een weekendje weg? Laat je inspireren door www.visitoost.nl. Enne, geen zorgen. Want als je niet kunt kiezen uit de vele leuke dingen die er in Overijssel te doen zijn, kom je toch gewoon nog een weekendje terug?

https://www.visitoost.nl/

Gerelateerde artikelen

Hotels in Twente

Highland Belgium – Belgische Ardennen

Maak een onvergetelijke rondreis in Europa door het prachtige Spanje of Italiƫ