Aeroxspecials
Image default
Groothandel

Online glasplaten bestellen

Glasplaten in verschillende soorten diktes bestel je bij de specialist

Vandaag de dag zijn glasplaten verkrijgbaar in verschillende soorten diktes. Denk hierbij aan 4, 6, 8 en 12 mm. Hierdoor is het materiaal erg veelzijdig en toepasbaar in tal van projecten. In veel gevallen wordt het glas onbewerkt geleverd. Dit betekent dat het glas een aantal scherpe randjes kan hebben. Wil je dit liever voorkomen, dan kun je er altijd voor kiezen om een geslepen variant online te bestellen. Het glas is bij deze platen perfect afgewerkt. Je hebt de keuze uit diverse platen van glas, waaronder isolatieglas, gelaagd glas, dubbel glas en enkel glas. In veel gevallen kiezen mensen ook voor gehard glas. Kijk voor meer informatie op www.glaskoning.nl.

Wat is gehard glas precies en waar wordt het voor gebruikt?

Vandaag de dag zie je steeds vaker gehard glas terugkomen binnen verschillende projecten. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit type glas biedt je namelijk tal van voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is toch wel de veiligheid. Of je nu kiest voor een scheidingswand in huis,een glazen schap in een vitrine, een prachtige glazen deur of een glazen wand voor in de douche, in alle gevallen komen deze geharde glasplaten uitstekend tot zijn recht. Voor welke ruimte in huis ben jij op zoek naar platen van glas. De kans is groot dat je bij de glasspecialist gaat slagen.

Je bent verzekerd van kwalitatief goed gehard glas

Glasplaten mogen niet zomaar gehad worden genoemd. Er moet namelijk een intensief thermisch proces worden toegepast. Hierdoor wordt het glas tot wel vijf keer sterker, vergeleken met regulier glas. Mocht de glasplaat vallen, dan zie je direct dat het niet in grote scherven uiteen valt. Denk hierbij aan gebroken glas in een bushokje. Doordat het glas tot wel vijf keer sterker is, ben je verzekerd van uitmuntende kwaliteit. Kies je voor een plaat van 4, 6, 8 of 12 mm of heb je een andere dikte in gedachten? Voor welke plaat je ook kiest, dankzij het glas zorg je voor meer lichtinval, een ruimtelijker effect en je geeft een stijlvolle twist aan iedere ruimte in huis.