Aeroxspecials
Image default
Sport

Samshield kleding: meer dan sportkleding

Wanneer je goede ruiterkleding zoekt, ben je op zoek naar een combinatie van comfort, bewegingsvrijheid en stijl. Want anders dan bij veel andere sporten is de uitstraling van je wedstrijdkleding bij dressuur een belangrijk aandachtspunt voor de jury. De paardensport staat bol van de tradities en dat is goed terug te zien in de rijkleding die professionele ruiters dragen tijdens concoursen en wedstrijden. Dus hoe stel je nu een outfit samen die aan alle drie de bovengenoemde eisen voldoet?

Ontdek Samshield kleding en ervaar de hoge mate van comfort

Samshield kleding staat bekend om zijn fijne snit en uitzonderlijke materialen, die speciaal zijn gekozen op basis van een rigoureuze testperiode waarbij ademen van het materiaal, een uitstekende pasvorm die niet gaat schuren en duurzame ontwikkeling centraal staan. Pas wanneer een item deze strenge tests heeft doorstaan wordt het toegevoegd aan de collectie van Samshield. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de Samshield cap die binnen de hele sporttak wordt geroemd om zijn comfortabele pasvorm en de gedetailleerde aandacht voor veiligheid.

Completeer je outfit met items van PS of Sweden en Vestrum

Niet alleen Samshield maar ook andere merken besteden veel aandacht aan de pasvorm van hun kleding, de uitstraling en de kwaliteit van de materialen die ze gebruiken. Een Vestrum rijbroek bijvoorbeeld is een toonbeeld van Italiaans modegevoel. Iets dat je direct merkt wanneer je de broek aantrekt, zit als gegoten. Een ander merk dat zich niet alleen op de ruiter maar ook op het paard richt is PS of Sweden. Dit merk heeft een collectie met dekjes, hoofdstellen en bandages uitgebracht die de comfortabel zijn voor het paard en de kleding van de ruiter mooi accentueren.  

Gerelateerde artikelen

Een Flow Fitness hometrainer helpt u fit te worden

Samsung Galaxy Watch 4 review: Het beste sporthorloge voor dames van 2022?

Afvallen zonder moeite