Aeroxspecials
Image default
Mode en Kleding

Welke bikini past bij mij?

Bijna zomervakantie, heerlijk! Op vakantie of niet op vakantie, tijd voor een nieuwe bikini! Maar welke bikini past nou eigenlijk bij mij en mijn figuur? In deze blog vertellen wij je er meer over!

Kleuren

Op zoek naar wat kleuradvies? Je vraagt je vast vaker af welke kleuren goed bij jouw huidkleur passen. Vaak kan een bepaalde kleur jouw namelijk bleker maken. Het is dus leuk om je lievelingskleur uit te kiezen, maar nog fijner als deze kleur jouw huidskleur er meteen het beste in laat uitzien! Bij een bleke huid staan pasteltinten zoals mintgroen, pastel roze en lichtblauw het beste. Vermijd zwart of wit! Voor de getinte en donkere huid staan fellere inclusief neon kleuren prachtig! Denk dan aan felblauw of felgeel. Wit laat jouw tint daarnaast ook erg mooi uitkomen!

Figuur

Naast de kleur is ook het model van de bikini belangrijk. Je moet je uiteraard prettig voelen in de bikini die je draagt maar toch kan de soort bikini je daar een handje bij helpen! Bij het zandloper figuur passen heel veel verschillende soorten bikini’s. Een halter top is het mooiste voor jouw borsten in combinatie met een breder broekje. Bij het appel figuur is het belangrijk dat de nadruk wordt gelegd op de borsten, dit kan je doen door bijvoorbeeld te kiezen voor een ruffle of triangle bikini. Wanneer je een recht figuur hebt kun je beter kiezen voor een sexy bikini, maar wat valt er nou onder een sexy bikini? Hoog uitgesneden broekjes met een wat verhullende top laten jouw lichaam er het beste in uit komen.

https://www.annavanrode.nl/beachwear/bikini/