Aeroxspecials
Image default
Telefonie

3CX ideaal voor thuiswerkers

3CX biedt de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Iets dat voor duizenden professionals steeds belangrijker is geworden na de recente uitbraak van het Covid-19 coronavirus. Bedrijven die (nog) niet over de nodige software tools beschikken, bevinden zich nu in een extra moeilijke situatie. Omdat ze de huidige situatie negeren en hun werknemers op kantoor en op weg naar het werk aan onnodige risico’s blootstellen, maar productief werk vanuit huis is niet mogelijk.

3CX dé tool voor permanente oplossingen

3CX biedt bedrijven die niet eerder hebben geprobeerd om oplossingen te vinden voor het werken vanuit huis juist wel een permanente oplossing. Zodat ze juist niet meer geld moeten uitgeven om het hoofd boven water te houden in deze kritieke periode. Of u nu van plan bent om telewerken op lange termijn te introduceren, of slechts tijdelijke maatregelen neemt, NuCall biedt u een volledige oplossing. Niet slecht, hè?

Vrije communicatie werkt altijd en overal

Medewerkers op elke externe locatie kunnen het telefoonsysteem en al zijn functies – inclusief status, instant chat, website live chat, web cliënt en smartphone-apps – gebruiken om in contact te blijven met collega’s en klanten. Met de 3CX WebMeeting-functie kunt u informatie persoonlijk blijven uitwisselen en productief blijven samenwerken met nuttige hulpmiddelen zoals whiteboards, het delen van Pdf’s, enquêtes en nog veel meer. En dankzij de ingebouwde technologie kunnen vergaderingen eenvoudig via de browser worden uitgevoerd zonder dat er downloads of plug-ins nodig zijn.

Ook voor E-learning

Naast het hoge rendement voor werken op afstand is WebMeeting ook een uitstekende oplossing voor e-learning. Niet alleen studenten op afstand profiteren van deze betrouwbare, collaboratieve oplossing. Webgebaseerde communicatiemiddelen worden ook effectief gebruikt in tijden dat scholen en universiteiten niet open of toegankelijk zijn.

Waarom 3CX gebruiken voor afstandsonderwijs?

Er zijn talloze oplossingen op de markt, waarvan de meeste extreem duur zijn of een beperkte functionaliteit bieden in een gratis versie. Als u op zoek bent naar een gratis product om te communiceren met uw medewerkers, studenten of klanten, dan is 3CX een uitstekende keuze. U krijgt niet alleen een volledig functionele web conferencing tool, maar ook een uiterst stabiele oplossing die u niet in de steek laat.

Stel niet uit tot morgen wat u vandaag al kan doen. Neem direct contact op met de professionals van NuCall en u verder te laten informeren over de vele mogelijkheden van 3CX.