Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

Een gezichtsbehandeling in 5 stappen

Niet alleen in een salon maar ook thuis kun je jouw geliefdes of jezelf verwennen met een fijne gezichtsbehandeling. Met een goede voorbereiding en wat basic producten kom je al heel ver. In deze blog geven we je een paar tips voor een perfecte doe-het-zelf behandeling.

DIY

Do it yourself! Het afgelopen jaar hebben we er allemaal aan moeten geloven; ons eigen haar verven of knippen, zelf je nagels of wenkbrauwen doen en noem maar op! Inmiddels kunnen we weer onze favoriete schoonheidsspecialiste bezoeken. Toch blijft het leuk om dit thuis bij je moeder, zusje of vriendin te doen, je hebt namelijk niet altijd tijd voor ontspanning of om naar zo’n afspraak te gaan. Zorg dat je je benodigdheden klaar hebt staan: een handdoek, een kom met warm water en je favoriete verzorgingsproducten. Je kunt de kamer daarnaast ook alvast een beetje gezellig maken met wat geurkaarsjes en een muziekje opzetten voor de sfeer.

5 stappen Met 5 simpele stappen kom je al heel ver.

  1. Reinig het gezicht met een gezichtsreiniger en spoel af. Haal overige make-up af met een watje.
  2. Verwijder overtollige onzuiverheden door een milde tonic aan te brengen.
  3. Breng een masker aan. Kijk naar wat de huid nodig heeft, is de huid droog? Gebruik dan een hydraterend masker. Is jouw huid vet met onzuiverheden? Pak dan een peeling erbij.
  4. Verzorg de huid daarna met een rijke crème en eventueel ervoor nog een olie.

Professionele behandeling

Toch liever een professional die jouw gezicht onder handen neemt? Er zijn veel fijne schoonheidsspecialisten in de omgeving van Rotterdam. Zoek eens op het internet naar gezichtsbehandeling Rotterdam of facial Rotterdam, er zijn genoeg opties voor een gezichtsbehandeling Rotterdam.

https://www.esbellacosmetics.com/pages/gezichtsbehandeling-rotterdam