Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

Undercut kapper voor vrouwen in Den Haag

Een undercut, ook wel beter bekend als een opscheer is op dit moment iets wat mannen zeer vaak vragen aan een kapper, ook hier bij fijne Kapper Den Haag. Als je Den Haag rondloopt zie je vaak op straat mannen met een mooi opgeschoren kapsel. Vroeger was het alleen populair onder jonge jongens, maar nu zie je de oudere generatie er steeds meer mee rondlopen. Maar nog een trend die Den Haag die rondgaat een undercut bij het tegenovergestelde geslacht. Na oudere mannen beginnen nu ook eindelijk vrouwen de trend op te pikken, en als je een kapper zoekt die dit goed bij vrouwen kan dan je zit je hier aan het goede adres.

De stoere vrouw

Zoals je je al kan voorstellen wordt een undercut vaak met mannen geassocieerd en wordt het ook gezien als een iets stoerder kapsel. Vandaar de populariteit onder jongeren. Maar tegenwoordig gaan vrouwen ook voor een stoerdere look. Want ook al kan meisjesachtige look mooi zijn, is de stoerdere look ook  hartstikke mooi en brengt het ook nog eens girl power met zich mee. En het is niet alsof het alleen werkt voor kort haar. Je kan de meisjesachtige look combineren met de stoere look, want de lengte kan je in het kapsel gewoon wel behouden. Want het is ten slotte alleen de onderkant die eraf gaat.

Hoe ziet het eruit?

De look kan met alle lengte haren, of je nou kort haar hebt of juist heel lang haar hebt. Je hebt natuurlijk ook verschillende soorten undercuts. Je hebt de kale overloop, waarbij de onderkant netjes overloopt naar de bovenkant. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon een mooie lijn in houden. En dat is niet alles, want je kan er ook mooie motiefjes in zetten voor een extra unieke en mooie look. En mocht je nog vragen hebben, kunnen we je hier bij onze Kapper Den Haag Esmee Sawyer je er alles over vertellen.