Aeroxspecials
Image default
Financieel

Een prepaid creditcard

Een prepaid creditcard voor iedereen.

Altijd een betaalmiddel bij je hebben waarmee je veilig kunt betalen en geld kunt pinnen. Dat kan met een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard is een creditcard waar je vooraf geld op zet. Met een bankoverschrijving of via iDEAL waardeer je de kaart eenvoudig op. Het bedrag waarmee je de kaart opwaardeert, bepaal je zelf. Daarna kun je de kaart direct als creditcard gebruiken. 

Hoe gebruik je een prepaid creditcard.

Een prepaid creditcard is een Mastercard en biedt veel voordelen. De kaart kun je overal ter wereld gebruiken. Handig en veilig als je naar het buitenland gaat. Je kunt er geld mee opnemen bij geldautomaten met het Mastercard logo. Bij het doen van internetaankopen geniet je van veel privacy als je betaald met een prepaid creditcard. Je laat geen financiële informatie achter. Met de kaart kun je natuurlijk ook aankopen betalen in bijvoorbeeld winkels en restaurants. Een auto huren of een hotel boeken gaat eenvoudig omdat er geen financieel risico is voor de aanbieder. Dit omdat de kaart vooraf is opgewaardeerd. 

Eenvoudig een prepaid creditcard aanvragen.

Een prepaid creditcard wordt vooraf opgeladen. Hierdoor kun je geen schulden opbouwen en houd je overzicht over je uitgaven. Omdat er geen financieel risico is, hoeft het aanvragen van een prepaid creditcard niet te worden getoetst en geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie in Tiel. Iedereen kan een prepaid creditcard aanvragen. Je hoeft bij de aanvraag geen bankrekening op te geven. Een adres opgeven is wel noodzakelijk, zodat de kaart per post kan worden toegestuurd.