Aeroxspecials
Image default
Financieel

Een rente krediet zonder verplichte maandelijkse aflossing

De kredietvorm rente krediet is te vergelijken met een doorlopend krediet. De kredietvorm rente krediet valt daarom ook in de categorie consumptief krediet bij een rente krediet wordt enkel elke maand de rente betaalt over het uitstaande bedrag aan de krediet verstrekker. In tegen stelling tot een doorlopend krediet bent u niet verplicht maandelijks een deel van het krediet af te lossen. Samen met de bank of krediet verstrekker spreekt u het maximale bedrag af.

De rente krediet is erg handig voor mensen die wat extra geld achter de hand willen hebben. Iedereen tussen de 18 en 65 met een vast in komen komt in aanmerking voor een rente krediet.

Lenen met een flexibele looptijd en een variabele rente.

Een rente krediet heeft een variabele rente en looptijd. In het algemeen wordt een leen vorm rente krediet een contract duur van 5 jaar aangehouden. Als u het nodig acht kunt u de rentekrediet lening na vijf jaar verlengen. De rente van een rente krediet is variabel en wordt vast gesteld door de markt rente. Dit betekent dat de rente meerdere malen kan dalen maar ook kan stijgen.

Wanneer kunt u het beste kiezen voor een rente krediet

Een rente krediet is een veel voorkomende leenvorm voor mensen die even snel geld achter de hand willen hebben. Het afsluiten van een rente krediet is bijzonder handig als u van plan bent om een verbouwing te doen. Een verbouwing kost namelijk een behoorlijk zakcentje.

Boete vrij aflossen met een rente krediet

In principe lost u niet af bij de kredietvorm rente krediet. U betaalt slechts maandelijks de rente die over het geleende bedrag gevraagd wordt. Zo wordt het geleende bedrag niet hoger. Deze lening vorm mag gedeeltelijk of in een keer compleet aflossen en of boetevrij. Het afgeloste bedrag mag ook in een keer weer opgenomen worden zonder dat daar extra kosten voor wordt gerekend.

De voordelen van een Rente Krediet

  • Doordat u een rente krediet heeft en dus maandelijks alleen de rente betaalt is een rente krediet de kredietvorm met de laagste maandlasten.
  • Altijd boetevrij aflossen
  • Een flexibel krediet waar u niet vast zit aan een bepaalde looptijd

De nadelen van een rente krediet

  • Net zo als bij een heb ik een doorlopend krediet. Dan kunt u maar geld blijven opnemen tot een bepaald limiet.
  • U betaalt maandelijks de rente en u lost dus niets af.
https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/de-doorlopend-krediet-in-nederland-aanvragen/

Gerelateerde artikelen

Een kasboek om uitgaven bij te houden

Technologie achter de Bitcoin?

Dit is hoe je geld verdient met online enquêtes