Aeroxspecials
Image default
Entertainment

Een schoolreis vol energie naar Billybird

Een schoolreis is een goed moment om eens heerlijk alle energie eruit te laten. Kinderen zitten op school veel stil en thuis tegenwoordig lang achter allerlei schermen. Af en toe eens goed alles eruit gooien en de wildebras uithangen is iets wat kinderen nodig hebben. Even rondrennen, springen en dansen zonder remmen. Daarna kunnen ze er weer een tijdje tegenaan. Een dynamische schoolreis organiseren is geen probleem met het bijzondere park BillyBird als bestemming. Hier kunnen kinderen hun gang gaan met sport en spel bij de vele attracties. Het park is ruim opgezet en biedt veel variatie in vermaak, zowel voor kinderen als voor begeleiders. Je neemt de klas aan het eind van de dag lekker uitgeput en weer helemaal zoet mee terug naar school.

Tijd voor lekker bewegen

Tijdens het spelen in BillyBird kunnen kinderen lekker bewegen. Klimmen kan op het klimparcours, de klimberg en de vele speeltoestellen. Het is gezond om lekker in beweging te zijn en natuurlijk gewoon hartstikke leuk. Ook springen, glijden en gooien is mogelijk in een van de vele binnen- of buitenattracties. Of lekker voetballen op een mooi veld. Kinderen van alle leeftijden kunnen in BillyBird iets vinden wat hen aanspreekt om te doen tijdens de schoolreis. Kijk toe hoe ze rennen van attractie naar attractie, gretig om overal langs geweest te zijn aan het einde van de dag. Tussendoor af en toe even een pauze voor wat ranja of een ijsje, inbegrepen bij diverse arrangementen voor schoolreizen en dan weer verder.

Actieve waterpret bij lekker weer

Water biedt een uitstekende mogelijkheid voor bedrijvigheid. Zwemmen, duiken en spetteren tijdens de schoolreis is allemaal mogelijk in het grote strandbad in BillyBird.  Huur bijvoorbeeld waterfietsen voor de klas, zodat de leerlingen razendsnel het meer over kunnen. Voor jongere kinderen is er een speciaal kinderbad. Niet vergeten in te smeren natuurlijk.

https://billybird.nl/hemelrijk/