Aeroxspecials
Image default
Groothandel

Hoe ik binnen 4 weken 10 kilo afviel met een loopband

Vroeger hield ik me nooit bezig met sporten. Doordat ik me hier nooit mee bezig hield, kwam ik sneller aan. Op een gegeven moment werd het erger dan verwacht. Ik was te ongezond en mijn BMI berekenen gaf aan dat ik overgewicht had. Ik begon na te denken, en wilde een verandering brengen aan mijn leven.

 

Mijn aanpak om af te vallen

Voordat ik ga vertellen hoe ik 10 kilo af ben gevallen, wil ik nog zeggen dat ik door mijn overgewicht ook een depressie heb gehad. Ik vond mezelf veel te dik, durfde niet over straat en wilde niks anders dan afvallen. Het was een moeilijke periode in mijn leven. Ook had ik een probleem, want ik wist niet hoe ik moest afvallen. Naar een sport gaan of een sportschool was geen keuze. Ik vond het vreselijk om naar buiten te gaan met mijn overgewicht. Maar de eerste stap die ik had gemaakt was gezonder eten. Dit was het begin van 10 kilo afvallen. Ik dronk helemaal geen frisdrank meer. Het enige wat ik dronk was water. Elke dag meer dan twee liter. Daarnaast kreeg mijn eetstijl ook een structuur. Ik at drie maaltijden per dag met wat tussendoortjes. Vroeger at ik altijd wat ik wilde en het maakte niet uit wanneer. Als ik in de ochtend zin had in de macdonalds, at ik dat ook. Gezond eten heeft mijn huid ook verbeterd. Ik had een onzuivere huid, maar dat is nu verbeterd.

 

Thuis sporten

Ik wilde graag thuis sporten. Online was ik opzoek naar een fitnessapparaat. Er was veel keus, en ik wist echt niet welke beter was voor mij. Uiteindelijk had ik een loopband besteld. Aan het begin had ik echt spijt maar achteraf, was dit de beste keus die ik ooit had gemaakt. Elke ochtend voordat ik ging ontbijten, ging ik een half uur sporten. Na het ontbijt deed ik dit een uur. En zo ging het elke dag door. Voordat ik ging eten een half uur en na het eten een uur. Ik voel me echt veel beter en ben echt trots dat ik dit heb bereikt.