Aeroxspecials
Image default
Bedrijven

Lockpick gereedschap uitleg

Om een slot te openen met lockpicking methodes is het noodzakelijk om het juiste gereedschap tot je beschikking te hebben. Online kun je heel veel lockpick gereedschap vinden op websites zoals LockpickWebwinkel.nl

 

 

Lockpick gereedschap in Nederland

Het is superleuk dat er zoveel gereedschap beschikbaar is in Nederland. Maar het is lastig om te bepalen voor welke lockpick set je nu moet kiezen. Ik wil daarom wat meer informatie geven over dingen die belangrijk zijn en wellicht invloed hebben op je keuze voor een lockpick set.

Als je een beginner bent dan is budget waarschijnlijk ook iets waar je naar moet kijken. Als beginner weet je namelijk nog niet zeker of lockpicking wel echt geschikt is voor jou. Tijdens het oefenen van lockpicking wordt je namelijk veel geconfronteerd met mislukkingen. Je kunt ook proberen om een slot te lockpicken met een paperclip.

Het zal vooral in het begin waarschijnlijk heel lang duren voordat je een slot open krijgt. Het enige wat je kunt doen om dit sneller te voor elkaar te krijgen is vooral heel veel oefenen. Als beginner is het verstandig om niet te dure lockpick setjes te kiezen omdat de kans op breuk ook groter is.

 

 

Te veel druk

Als beginner maak je veel fouten en veel beginners hebben de neiging om veel te veel druk toe te passen. Te veel druk op de tension wrench maar ook te veel druk op de lockpick. Hierdoor is de kans aanwezig dat je lockpick breekt. 

Lockpicking is echter een zeer fijn iets. Je hoeft echt niet heel veer kracht uit te oefenen. De pinnetjes binnen in het slot zijn namelijk maar een paar milimeter groot. Elke beweging heeft al veel invloed. Dit is vooral goed te zien als je een oefenslot hebt waar je doorheen kunt kijken.

De beste tip die ik je kan geven om je lockpick niveau omhoog te brengen is om te blijven oefenen!

 

http://www.aeroxspecials.nl/hang-en-sluitwerk/