Aeroxspecials
Image default
Financieel

Onafhankelijk advies bespaart je geld

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies?

Een hypotheek is niet iets waar je elke dag mee bezig bent, laat staan dat je er vaak eentje afsluit. Een hypotheek is altijd voor de lange termijn, meestal 30 jaar. Soms minder, maar aan 20 jaar zit je al snel. Het is aan te raden om gedegen advies in te winnen. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je daarbij helpen. Het is bij een hypotheek belangrijk om altijd de lange termijn voor ogen te houden. Tegenwoordig is het verplicht om een nieuwe hypotheek binnen 30 jaar af te lossen. Ook kun je tussentijds extra aflossen. Met het juiste advies kom je tot de beste keuze voor jouw situatie. Zaken als pensioen, gezinsuitbreiding en onvoorziene zaken zoals een echtscheiding passeren de revue. De adviseur zal alles meewegen in het uiteindelijke advies.

Nu een hypotheek afsluiten

De rente op hypothecaire leningen is momenteel historisch laag. Logisch dat je daarvan wilt profiteren. Onafhankelijke hypotheekadvies zorgt ervoor dat je op het juiste moment een hypotheek af- of oversluit. Het voordeel van de lage rente moet natuurlijk wel bij jou terecht komen. Als je een bestaande hypotheek met een vaste hoge rente hebt, dan kom je er niet onderuit dat een deel van het jouw financiële voordeel richting de bank gaat. Advies helpt je om hier de ideale modus in te vinden. Zo kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om eerst een deel versneld af te lossen voordat je je hypotheek oversluit. Ook als je huurt, loont het de moeite om uit te zoeken of je jouw huurwoning kunt kopen. Dan heb je geen last meer van jaarlijkse huurverhogingen. Met een hypotheek kun je je maandlasten voor 20 of zelfs 30 jaar onveranderd houden. We zo prettig voor je financiële planning.

Wat zijn de mogelijkheden voor onafhankelijk hypotheekadvies?

Online kun je via Harms & Bakx een op maat gemaakt advies voor een nieuwe hypotheek krijgen. Harms & Bakx is 100% onafhankelijk en ze nemen de tijd om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Op basis van die informatie bepalen ze de richting van het advies. Wil je bijvoorbeeld graag een appartement of liever een vrijstaand woonhuis? Houd je van wonen in de grote stad of moet je daar juist niet aan denken? Dit zijn allemaal factoren die de adviseurs van Harms & Bakx meenemen. Ook jouw geplande levensloop en de mate van risico die je al dan niet durft te nemen, zijn van belang. Verwacht je dat je inkomen in de toekomst omhoog of juist omlaag gaat? Harms & Bakx neemt dit allemaal mee in het voor jou optimale advies.

Sinds 1 februari 2021 is de WitteWoning makelaars Apeldoorn een samenwerking aan gegaan met Harms&Bakx. De WitteWoning makelaardij is een onafhankelijke, proactieve en energieke makelaardij die niet kan wachten om jou te helpen!

 

Harms&Bakx

De Eglantier 404 

7329DL Apeldoorn

https://www.harmsbakx.nl/hypotheek/hypotheekadvies-apeldoorn-kampen-onafhankelijke-hypotheekadviseur