Aeroxspecials
Image default
Marketing

Online zichtbaarheid creëren voor je bedrijf in Bergen op Zoom?

Je bent met je bedrijf gevestigd in de geweldige stad Bergen op Zoom en je wilt natuurlijk regionaal goed gevonden worden door jouw klanten. Zij moeten weten dat je bestaat en als ze gaan zoeken naar jouw product of dienst; dan moeten ze je vinden op het internet. Hoe je dit kan gaan bewerkstelligen verstellen we je in dit artikel! 

Gevonden worden in Google!

Regionaal gevonden worden in Google is vaak makkelijker, dan landelijk. Dit heeft te maken met een veel minder hoge concurrentie graad. Je kan op twee manieren hoger komen in google met je website:

–       SEO (Search engine optimalisation)

–       SEA (Search engine advertising)

SEO (Search engine optimalisation)

Als je regionaal gevonden wil worden zal je moeten gaan kijken waar mensen ook echt naar zoeken. Je kan hiervoor verschillende online tools gebruiken die je een inzicht geven in het zo gehete zoekvolume. Ubersuggest is bijvoorbeeld een tool die je hiervoor kan gebruiken.

Zodra je weet welke zoekwoorden er worden gebruikt, dan maak je pagina’s in je website aan en schrijf je een tekst die gebaseerd is op het zoekwoord. Mocht je dan nog niet hoger in Google komen, dan zal je andere zaken van je website moeten gaan optimaliseren.

SEO is ingewikkeld en als je hier geen kaas van hebt gegeten, dan adviseren we je echt om opzoek te gaan naar een online marketing bureau in Bergen op Zoom.

SEA (Search engine advertising)

Door gebruikt te maken van SEA ben je snel vindbaar. Je betaalt namelijk voor iedere bezoeker. Dit kan 10 cent zijn en dit kan oplopen tot wel € 10,00 of meer per click. Het ligt er maar net aan hoeveel concurrentie er in je branche zit. Het instellen van een Google Ads account kan vrij simpel zijn, maar als je er het optimale uit wilt halen wordt het systeem wel veel ingewikkelder!

Ga je dit zelf inzetten zoek dan eens naar de Google academie en volg eerst een cursus online voordat je daadwerkelijk hiermee begint. Is het dan nog steeds te ingewikkeld? Laat het dan over aan een professional en zoek naar een marketing bedrijf. Zij hebben de kennis in huis en kunnen het volledig uit handen nemen!

Potentiele klanten uit de regio laten weten dat je bestaat.

De personen of bedrijven die al opzoek zijn naar jouw product of dienst zoeken in de zoekmachines zoals Google. Maar je kan ook een behoefte creëren door middel van social media. Social media beheer kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Het is tijdrovend, maar loont zeker weten. 

Voordat je hieraan begint is het handig om te weten welke social media kanalen je het beste kunt gaan gebruiken. Je zal op onderzoek uit moeten gaan op welk kanaal jouw doelgroep zich bevindt! Je kan hier veel over lezen online.

Zodra je weet welke kanalen je het best kan gebruiken is het handig om hier ook de focus op te leggen en je echt in het kanaal te verdiepen! Hoe meer je weet en kan toepassen in de praktijk hoe meer je kan leren!

https://allinone-media.nl/