Aeroxspecials
Image default
Sport

Spieren trainen, afvallen en lekker in je vel zitten? Ga trainen met EMS!

Wil jij lekker in je vel zitten, sterke spieren kweken of kilo’s afvallen? Om dit te bereiken hoef je tegenwoordig echt niet meer uren naar de sportschool. Met EMS training sport je 2x per week met een duur van 20 minuten, gewoon vanuit huis. Met deze manier van trainen wordt en blijf je makkelijk fit. Ook wanneer je verminderde mobiliteit hebt is EMS een uitkomst voor jou. Je hoeft geen tijdsdruk meer te voelen of je aan de openingstijden van de sportschool te houden, je kan gewoon trainen wanneer het jou uitkomt.

Een EMS training is veel effectiever dan trainen in de sportschool

Ons centrale zenuwstelsel stuurt onze spieren aan tijdens het bewegen. Dit gebeurt door middel van elektrische signalen. Door deze elektrische signalen wordt de spier geactiveerd. EMS doet hetzelfde. Met EMS, dat staat voor elektrische spierstimulatie, komt het elektrische signaal via elektroden van buitenaf. Onze spieren reageren op zowel het signaal vanuit de hersenen als het signaal van buitenaf precies hetzelfde. Tijdens het uitvoeren van reguliere oefeningen biedt EMS een extra ondersteuning. Daardoor is trainen met EMS dus veel effectiever dan conventioneel sporten in de sportschool. Misschien denk je wel: een training van 20 minuten, dat is wel heel erg kort. Bereik ik in die korte tijd wel het gewenste resultaat? Ja dat doe je! Want een EMS trainingssessie van 20 minuten staat gelijk aan 3 tot 4 uur regulier sporten in de sportschool.

Koop of huur jouw EMS apparaat bij StimaWELL

Het beste EMS trainer apparaat huur of koop je bij StimaWELL. Op het gebied van medische elektrotherapie apparaten hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring, je bent bij ons dus zeker van perfecte kwaliteit en deskundige kennis. Ons EMS apparaat voldoet dan ook vanzelfsprekend aan alle kwaliteitsstandaarden. Het apparaat en de bijbehorende producten kan je dus volkomen veilig thuis gebruiken. Voor €249,- kan je voor een periode van 3 maanden thuis trainen. Na die 3 maanden kan je uiteraard je abonnement eenvoudig verlengen.

Vanuit StimaWELL vinden we het belangrijk om jou goed te begeleiden. Voordat je aan de slag gaat zal een van onze EMS instructeurs dan ook persoonlijk of virtueel uitleg geven over de EMS training, het apparaat en alle toebehoren.

 

https://ikwilstimawell.nl/