Aeroxspecials
Image default
Marketing

U wilt van het gas af? Deze website helpt u op weg

U wilt van het gas af? 

Door de uitstoot van CO2 met name door het verbranden van aardgas wordt de opwarming van de aarde versterkt. Daarom is het beter om over te stappen naar duurzamere energiebronnen.

Of je het nu wilt of niet, voor 2050 moet iedereen van het gas af zijn. Dat staat vast.

Het is een flinke operatie natuurlijk, maar voor een goed doel. Minder CO2 uitstoot, lagere energiekosten, evenveel wooncomfort en een hogere waarde van de woning.

Op de website van elektrischeboiler.eu vindt u ontzettend veel informatie over allerlei verschillende elektrisch aangedreven apperatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s en combi cv’s.

U vind op deze website duidelijke Nederlandstalige handleidingen en ze zijn 5 dagen in de week telefonisch of per mail bereikbaar, maar er is ook een showroom in Haarlem waar alle apperatuur te zien is. 

Bij elektrischeboiler.eu kunt u kiezen uit vele verschillende merken elektrische boilers in verschillende volumes.
Er zijn handige, mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen. Deze elektrische boilers zijn zelflerend, met een diepte van slechts 25 centimeter en passen vaak gewoon in een keukenkastje.

Nog zo een A merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston. Dit merk heeft ook elektrische boilers met een mooi strak ontwerp en zijn voorzien van een energielabel B.

Deze boilers zijn voorzien van een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

De elektrische boilers van het merk DAT, ook verkrijgbaar op deze overzichtelijke website zijn ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid. En alweer schitterende modellen die gewoon in het zicht gehangen kunnen worden.

Nog een top merk welke te verkrijgen is in deze veelzijdige webshop; Lemet. Al deze elektriche boilers zijn gemaakt in de EU en ook zij hebben een ECO model in het assortiment, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de meest gunstige tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet.
Van dit merk zijn er ook zonneboilers verkrijgbaar op de site. 

Elektrische CV ketels zijn er ook en wel van het merk Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn energievriendelijk doordat er gebruik gemaakt wordt van microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor kunt u maximaal besparen op de energiekosten en kunt u tevens genieten van langdurig comfort.

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige rekenmodule die u kunt gebruiken voor de juiste keuze welke cv het beste past bij uw situatie. 

Maar ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, en allerlei losse onderdelen en accesoires bent u aan het juiste adres op de website van elektrischeboiler.eu.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt.

https://elektrischeboiler.eu

Gerelateerde artikelen

Wat is SEO en waarom hangt jouw succes er vanaf?

Online zichtbaarheid creëren voor je bedrijf in Bergen op Zoom?

Verbeter jouw skills met sales training