Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

Scooterbanden online kopen met 13 inch velg

Het kan een hele opgave zijn om nieuwe scooterbanden online te kopen, zeker wanneer het een beetje goedkoop moet zijn. Neem de bandmaat bijvoorbeeld, een Vespa Sprint heeft een 10 inch velg, terwijl een Tomos vaak een 16 inch velg gebruikt. Populaire scooters als de Gilera Runner, Peugeot Speedfight en de Yamaha Aerox rijden op 13 inch scooterbanden. Laten we deze drie scooters eens nader bekijken, en waar je op moet letten bij het bestellen van nieuwe banden.

 

Is goedkoop altijd duurkoop? Nee hoor, niet als je online de prijzen vergelijkt en kiest voor een betrouwbare webshop!

 

Gilera Runner

Dit is een leuke middenklasse scooter die gemaakt wordt door Piaggio. Deze fabrikant maakt ook andere merken en modellen waaronder de bekende Vespa Sprint scooter. In tegenstelling tot dit retro model met 10 inch banden is de Gilera Runner voorzien van 13 inch scooterbanden, hoewel er ook 12 inch uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

 

Peugeot Speedfight

Deze Franse scooter heeft een modern uiterlijk, biedt veel comfort en is voorzien van 13 inch scooterbanden voor en achter. Houd er ook rekening mee dat de hoogte en dikte ook van belang is, voor de Speedfight moet je op zoek gaan naar 130/60-13 inch banden.

 

Yamaha Aerox

Deze scooter is echt voor liefhebbers van sportieve scooters gemaakt. Neem bijvoorbeeld de tweetakt Aerox R met een pittige motor waar je mee blijft rijden! Net als de andere scooters in het rijtje heeft ook de Aerox twee maal een 13 inch scooterband, voor ligt een 120/70-13 band en achter een 140/60-13 band.

 

Niet zeker welke band je nodig hebt? Raadpleeg de handleiding of neem contact op met de webshop.

https://www.scooteronderdelenshop.com/frame-delen/banden/