Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

Kymco scooterbanden online kopen

Kymco behoort tot de categorie Chinese scooter. Hoewel ze ook retro scooters maken is Kymco net als Sym één van de GY6 scooters, met een hoogwaardig motorblok en een superieure afwerking. Modellen als de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50 en Kymco DJ hebben zich reeds bewezen als scooters die niet alleen goedkoop zijn, maar ook goed. Onderdelen en accessoires online kopen is ook geen probleem, omdat de meeste scooters op 10 inch scooterbanden rijden, en andere onderdelen zijn ook eenvoudig te bestellen.

 

Online heb je meer keuze en betaal je minder!

 

Wat maakt Kymco bijzonder?

Een Chinese scooter is vaak een scooter die goedkoop is, met een model dat is afgekeken van bijvoorbeeld Vespa. Kymco heeft met de Kymco Agility, Kymco Sento, Kymco VP50, Kymco DJ en Sym Mio bewezen dat ze een eigen koers varen. Ze maken ook gebruik van het bekende Honda motorblok, waarmee deze GY6 scooters erg betrouwbaar zijn.

 

Kan een Chinese scooter net zo goed zijn als een Europees merk? Bekijk de Kymco collectie en zie hoe goed deze middenklasse scooters zijn.

 

Kymco scooterbanden kopen

De scooterbanden zijn meestal van het 10 inch formaat, dit kan overigens per model afwijken. Het is bij scooters ook mogelijk dat er aan de voorzijde een andere maat wordt gebruikt als aan de achterzijde, bijvoorbeeld een 10 inch scooterband achter en 11 inch voor, of andersom. In de handleiding van jouw Kymco scooter lees je precies welke scooterband je nodig hebt.

 

Je kunt ook in de online winkel kijken welke scooterbanden je nodig hebt, daar vind je goedkoop alle merkbanden met alle gangbare velgmaten.

https://www.scooterkopenonline.nl/scooter-blog/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de mogelijkheden met elektrische driewielscooters?

Fietsonderdelen, zoals een fietsslot, bestellen in dé webshop voor fietsliefhebbers

Kinderfiets