Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

ZO Skin Health, professionele huidverzorging voor thuis

Een dermatoloog uit Beverly Hills, Dr Zein Obagi, heeft er voor gezorgd dat professionele huidverzorging nu ook beschikbaar is voor thuis. Dr Obagi heeft namelijk, naast de medische lijn die al bestond, een cosmetische huidverzorgingslijn geïntroduceerd. De naam van de cosmetische lijn is ZO Skin Health. Wat de producten van ZO Skin Health uniek maakt is dat ze, ten opzichte van alle andere huidverzorgingslijnen, meer geconcentreerde formules, meer actieve ingrediënten en betere afleversystemen bevatten.

Geniet bij Van Lennep Kliniek van verschillende treatments van Dr Obagi

Bij Van Lennep Kliniek kunt u in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest genieten van verschillende huid verbeterende treatments van Dr Obagi. U kunt kiezen uit de volgende treatments:

  • Ossential Ultra Hydration Treatment
  • Ossential Advanced skin Brightening treatment
  • Ossential Acne and Oil Control treatment
  • HydraFacial Brightalive ZO Skin Health

Wanneer u de producten van ZO Skin Health voor thuis aan wilt schaffen kunt u altijd bij een van onze klinieken naar binnen lopen. Naast de verkoop van de producten kunt u bij ons terecht voor een testproduct van ZO Skin Health en kunnen wij u adviseren over het gebruik van de producten.

SkinCeuticals, geavanceerde huidverzorging op maat

Huidverzorgingsproducten die helpen de gezondheid van de huid te verbeteren zijn de producten van SkinCeuticals. Deze huidverzorgingsproducten zijn ontwikkeld voor zowel gebruik bij u thuis als voor behandelingen in de kliniek. De producten van SkinCeuticals worden gesteund door de wetenschap. Tientallen jaren aan onderzoek naar huidkanker is vooraf gegaan bij de ontwikkeling van deze producten. Door de wetenschappelijke kennis die is opgedaan met dit onderzoek heeft SkinCeuticals hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld. De producten ondersteunen en verbeteren de huid maximaal.   

De producten van SkinCeuticals koopt u bij Van Lennep Kliniek

Wilt u producten van SkinCeuticals kopen? Voor de huidverzorgingslijn voor thuis van SkinCeuticals kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek. De producten worden in onze kliniek in Den Haag en Oegstgeest verkocht. Uiteraard kunt u ons al uw vragen stellen over deze huidverzorgingslijn.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Drempelhulp kopen

Goede massage in Hilversum

Afspraak maken bij een schoonheidssalon in Apeldoorn