Aeroxspecials
Image default
Beauty en verzorging

Bij beautysalon in Nijmegen alles mogelijk

De snelle beautysalon in Nijmegen biedt van alles en nog wat aan. Naast gezichtsbehandelingen bieden we bijvoorbeeld ook haarverwijderingen aan. Maar ook een cosmetische arts is voor ons niet te gek. Er is dus veel mogelijk in onze salon. Dat vinden we belangrijk, want op die manier vindt iedereen wat hij of zij zoekt. Wij werken met echt professionals die al veel expertise hebben opgebouwd in hun vak. Daardoor weet je zeker dat je goed onder handen wordt genomen wanneer je bij onze beautysalon in Nijmegen langskomt.

Definitief ontharen

Een van de mogelijkheden die we aanbieden bij onze beautysalon in Nijmegen is ontharen. Bij ons is het mogelijk om je definitief te laten ontharen. Hoe fijn is dat? In de zomer hoef je dan niet meer zowat om de dag met je scheermesje in de weer te gaan. Maar ook epileren hoeft dan niet meer nodig te zijn. Er zijn een hoop mogelijkheden met ontharen bij onze beautysalon in Nijmegen. Zo kan je jouw gezicht laten ontharen, maar ook je rug en oksels kunnen geheel onthaard worden. Vergeet je bikinilijn en benen niet, deze kunnen we ook definitief ontharen. De methode die wij gebruiken is erg effectief. Er zijn daarom maar maximaal vijf behandelingen nodig voordat de haren definitief zijn verwijderd.

Harsen

Het is ook mogelijk om tijdelijk je haren te laten verwijderen bij de beautysalon in Nijmegen. Dit kan met behulp van harsen. Harsen is erg effectief. Het duurt dan namelijk drie tot acht weken voordat de haren weer terug komen. Dus wanneer je er verzorgd uit wil zien tijdens de zomer is harsen een erg goede oplossing. Wil je graag meer weten over onze beautysalon in Nijmegen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Dat kan je doen door het contactformulier in te vullen of door te bellen.