Aeroxspecials
Image default
Tweewielers

Voordelen van een scooter leasen in Den Haag

Je hebt vast al door dat je met een scooter sneller door de binnenstad van Den Haag kunt rijden dan met een auto. Het is niet voor niets dat je in alle grote steden steeds vaker scooters ziet rijden. Voor woon- werkverkeer is een snorscooter of bromscooter ideaal. Als je geen zin hebt om direct veel geld uit te geven kun je ook een scooter leasen, dat houdt in dat je de scooter op afbetaling koopt. Het is jouw eigendom, maar je zult de scooter betalen in termijnen. Meer voordelen voor scooter rijden in Den Haag? Lees snel verder!

 

Sneller op je werk

Met een snorscooter mag je op het fietspad rijden, met een bromscooter rijd je met de auto’s mee. Het hangt af van jouw huis en werklocatie welke optie het beste bij je past. Zeker voor mensen die in het centrum van Den Haag werken of wonen zal een scooter ideaal zijn.

 

Scooter op afbetaling kopen

Je hoeft niet direct drieduizend euro of meer te besteden aan een nieuwe Vespa scooter, je kunt de scooter betalen in termijnen zodat je niet eerst hoeft te sparen. Met de besparing op brandstof en onderhoud in vergelijking met een auto rijden naar je werk heb je de rente zo terugverdiend.

 

Goedkoop online een scooter kopen

Als laatste ben je online goedkoop uit als je kijkt naar de prijzen in Den Haag. En je krijgt de scooter gewoon netjes thuisbezorgd, zowel bij kopen als de scooter leasen. Kijk in de webshop voor alle mogelijkheden.