Aeroxspecials
Image default
Onderwijs

Meld u aan voor de nieuwe cursus wenkbrauwen epileren en verven

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt er in het wijkgebouw weer een nieuwe cursus wenkbrauwen epileren en verven gegeven. Een van de meest ervaren en succesvolle schoonheidsspecialistes van onze stad heeft zich weer bereid verklaard een cursus reeks te verzorgen, waaronder de cursus wenkbrauwen epileren en verven. Dit is al jaren een van de meest succesvolle cursussen die er gegeven worden, er is altijd veel belangstelling voor deze cursus wenkbrauwen epileren en verven. Niet alleen voor schoonheidsspecialistes, ook particulieren die gewoon wat meer willen weten over het epileren en verven kunnen veel hebben aan het volgen van deze cursus. De cursus wenkbrauwen epileren en verven wordt gegeven in het buurthuis, en duurt 10 lessen. De kosten bedragen € 350,= en mag in termijnen betaald worden.

Meld u snel aan: vol is vol.

Net als vorig jaar wordt een maximum gesteld aan het aantal cursisten. Als de groep te groot is kan er niet voldoende aandacht aan de cursisten gegeven worden, en het is wel de bedoeling dat ze zoveel mogelijk opsteken van deze cursus wenkbrauwen epileren en verven. We willen natuurlijk heel graag dat iedereen er, na het volgen van alle lessen, met een prachtig certificaat naar huis kan. En dan is het de bedoeling dat het geleerde ook n praktijk kan worden toegepast. Tijdens de cursus mocht er op modellen geoefend worden, na de cursus kan de techniek op cliënten worden toegepast.

De behandeling wordt heel erg veel toegepast, bijna alle cliënten van een schoonheidssalon laten hun wenkbrauwen epileren en verven. Het is bekend dat een goed gemodelleerde wenkbrauw in de goede kleur een gezicht veel meer uitstraling geeft. Dunne wenkbrauwen, zoals jaren geleden populair was, zijn niet meer van deze tijd. Wenkbrauwen mogen tegenwoordig voller zijn.