Aeroxspecials
Image default
Onderwijs

Verkooptraining met resultaat

Wilt u de nieuwste verkooptraining volgen?

De nieuwste verkooptechnieken leren via een goede verkooptraining? Als ondernemer ben ik constant op zoek naar verbeteringen binnen de organisatie. We hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en willen dit voortzetten. Dit betekent ook dat onze medewerkers altijd op de hoogste moeten zijn van de laatste ontwikkelingen in sales. Een goede vriend had Excellent Commerciele Training aangeraden, ze hadden echt impact gemaakt met gedragstrainers. Volgens hem zijn ze de perfecte partij die ons kon helpen met de training van ons verkooppersoneel. We besloten hen te benaderen en we hadden er al een goed gevoel over. Een week later begonnen onze medewerkers een verkooptraining te volgen.

Tijdens de verkooptraining zijn allerlei nieuwe technieken besproken. Voor de meeste werknemers was het een echte eye-opener. Tijdens deze dagen hebben ze echt veel geleerd. Bovendien was het leuk en aangenaam met alle collega’s. Daardoor hebben we elkaar ook beter leren kennen. Door de training is de omzet zelfs meer gestegen dan verwacht! Al met al kan ik iedereen aanbevelen om de lessen van de organisatie te volgen.

Excellent Commerciele Training is het meest ervaren commerciële trainingsbureau in Nederland dat organisaties future-proof maakt door radicale commerciële innovatie. Ze doen dit door de ultieme mix van technologie en verkoop. Ze werken met een team van 30 personen. Met meer dan 1000 organisaties, met meer dan 10.000 projecten – in meer dan 15 landen. Als specialist in verkoop biedt Excellent Verkooptraining de kortste weg naar indrukwekkende verkoopresultaten. Ze doen dit met verkooptraining, managementtrainingen en verkoopprocesoptimalisatie.

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/