Aeroxspecials
Image default
Horeca

Messen slijpen op wetstenen tijdens de corona pandemie!

Waarom een Whetstone? 

Niemand houdt ervan om geld te verspillen!

En als je ooit botte scharen, messen of scheermessen hebt weggegooid, dan heb je onnodig geld verspild.

De duizenden jaren oude oplossing? Een wetsteen! Dit eenvoudige slijpgereedschap kan uw snijgereedschap scherp en veilig houden, terwijl het u op de lange termijn een buit bespaart.

Beste Wetsteen op de markt

Heb je een ernstig beschadigd mes dat gerepareerd moet worden? Of probeer je gewoon je mes wat beter te laten snijden?

Goed nieuws! De Spyderco wetsteen kan helpen met beide projecten!

Terwijl veel synthetische slijpstenen dubbelzijdig zijn, kunt u met het unieke zes delige ontwerp van Spyderco veel verschillende soorten projecten aanpakken en met precisie uitvoeren. Het wordt ook geleverd in een kit die alle accessoires bevat die u nodig heeft om direct te beginnen met het slijpen van uw gereedschap.

Wat is precies een Wetsteen?

Het nu archaïsche woord “wetten” betekent “slijpen.” Vandaag de dag wordt de term vooral gebruikt als de meer gebruikelijke naam voor een slijpsteen, “wetsteen.”

Wetstenen worden al duizenden jaren in vele culturen gebruikt. Ze worden vooral gebruikt om te voorkomen dat scherpe gereedschappen stomp worden, omdat botte messen zowel inefficiënt als onveilig zijn. Voor het tijdperk van de goedkope en wegwerp consumptiegoederen waren beschadigde bladen ook vrij duur om te vervangen.

Door de recente hernieuwde belangstelling voor hoogwaardige consumptiegoederen is er ook een hernieuwde belangstelling voor hoogwaardige gereedschappen om die goederen op hun hoogtepunt te houden. Wetstenen zullen ervoor zorgen dat alle hoogwaardige messen zo blijven.

Gerelateerde artikelen

Sapbar huren op kantoor

Pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe

Barista op locatie