Aeroxspecials
Image default
Horeca

Pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe

Wanneer u in de omgeving van de Veluwe een wandeling of fietstocht maakt, vormt Eethuisje de Heuveltjes als pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe een fijne ruststop onderweg. Gelegen in een bosrijke omgeving geniet u op het grote buitenterras van de natuur en een versnapering naar keuze. De specialiteit van deze knusse eetgelegenheid is de pannenkoek, die op ambachtelijke wijze gebakken wordt. Maar u bent ook welkom voor een kop koffie, een soft ijsje of een lekker vers belegd broodje. Naast het grote buitenterras vindt u bij dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe ook een leuke speeltuin voor de kinderen.

Al ruim 50 jaar de lekkerste pannenkoeken

Eethuisje de Heuveltjes staat al jarenlang in de omgeving bekend als een fijne eetgelegenheid met overheerlijke pannenkoeken. Met geruim 50 jaar ervaring mag u dan ook wel wat verwachten van dit pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe en Barneveld. De pannenkoeken worden allen ambachtelijk klaargemaakt met meel dat van de molen in Putten afkomstig is. U heeft keuze uit tal van traditionele pannenkoeken of speciale pannenkoeken. Wat dacht u van de heerlijke ‘Petersen pannenkoek’ met brie, walnoten, spek, rucola en honing? Of de ‘Franse pannenkoek’ gemaakt met ui, kaas, spek, tomaat en kruiden? Daarnaast zijn er ook andere maaltijden mogelijk zoals plates, stokbroodjes, uitsmijters, omeletten of een lekker soepje.

Ook voor speciale arrangementen

Naast het ideale rustpunt tijdens een tocht door de bosrijke omgeving vormt Eethuisje de Heuveltjes ook een geschikte locatie voor groepsarrangementen. Dankzij de mooie ligging, de speeltuin, het grote buitenterras en de overdekte barbecueplaatsen in het bos is dit pannenkoekenrestaurant een leuke plek voor een familiedag of uitje met de vriendgroep. Ook voor personeelsfeesten en kinderfeesten zijn er speciale arrangementen bij dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe. Bezoekt u voor meer informatie hierover eens de website van Eethuisje de Heuveltjes.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl