Aeroxspecials
Image default
Horeca

Sapbar huren op kantoor

Als de mussen dood van de daken vallen is iedereen wel toe aan een beetje verfrissing. Een verse sapbar naar het kantoor halen is dan het ideale vergrissende tussendoortje.

Je kan eenvoudig een sapbar huren en ze naar je werk laten komen. Het huren van zo’n sapbar is eenvoudiger dan je zou denken. Bel of mail voor een offerte en vaak kunnen ze op korte termijn al bij je langs komen. Zij nemen alles mee, van haspels, tot de sapbar, disposables en alle apparatuur. Jij kan gewoon achter over hangen en genieten van je verse sapje.

Vraag je je af wat er precies in zo’n sapje zit? Shakes on Wheels heeft een uitgebreid menu samen gesteld vol heerlijke sapjes. In deze sapjes gaan groente, fruit en kruiden. Zo uitgebalanceerd om jou de beste smaak sensatie te geven en ook zo optimaal mogelijk gezond te houden. Zo zijn veel sapjes samengesteld door diëtisten die precies weten hoe de sapjes samengesteld dienen te worden voor optimale voedingswaarde.

Ja, allemaal leuk en aardig natuurlijk. Maar jij wilt gewoon lekker genieten op kantoor! En dat kan ook zeker. Wij hebben mogen proeven en onze favoriet was het sapje: “Waterlimoen”

Dit is een heel simpel maar verukkelijk sapje. In de juicer gaan watermeloen, limoen en een beetje munt. Ze serveren dit sapje met flink wat ijs. Wij vonden  dit eigenlijk net een cocktail ervaring, zo heerlijk!

Erg leuk dus als je deze jongens en meisjes naar je werk laat komen om vers sap voor je te persen. Ze zorgen voor een tropische sfeer en de sapjes zijn heerlijk. Je collega’s zullen je dankbaar zijn. En je ziet dat mensen vaak terug komen voor een 2de ronde, dus van te voren even goed de aantallen met ze afspreken.

Als je geïnspireerd bent geraakt, neem even een kijkje op hun website! We zijn ervan overtuigd dat Shakes on Wheels een passend aanbod voor je heeft!

https://shakesonwheels.nl/sapbar-huren/