Aeroxspecials
Image default
Huishoudelijk

Tegenwoordig is je CV ketel vervangen geen enkel probleem!

Een CV ketel kan behoorlijk wat extra stroom vreten wanneer deze verouderd, het kan ook zijn dat de CV ketel minder power heeft naarmate deze ouder wordt. Je zit het vaak al snel bij oudere huizen. Je kan je CV ketel vervangen bij YDR Installatietechniek. Ze bieden meerdere CV ketels aan voor een aantrekkelijke prijs en wanneer je een nieuwe koopt, komen ze deze ook thuis brengen en vervangen ze deze meteen met de oude. Je betaald hier bijna geen extra kosten voor! 

Waarom je CV ketel vervangen? 

Een oude CV ketel kan veel stroom vreten dat je uiteindelijk wel gaat merken in de energierekeningen. Deze CV ketels heten HR- ketels. Je kan ervoor kiezen om deze direct te laten vervangen door een nieuwe CV ketel. Het lijkt misschien een grote uitgaven, maar uiteindelijk zal dit enorm veel schelen in de energierekening nadat je de nieuwe hebt laten plaatsen. 

Welke CV ketel kies ik? 

Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat wat er bij jou persoonlijk en je gezin past. Hoeveel energie verbruik je momenteel? Is dit genoeg of ga je altijd over het gebruikelijke heen? Ga je in de toekomst minder energie gebruiken of juist meer? Deze vragen zijn belangrijk om te weten zodat je een keuze kunt maken uit hoeveel kracht de CV ketel moet hebben. Er zijn namelijk verschillende hoeveelheden power. De CV ketels zijn ingedeeld van CW3 t/m CW6. Hoe hoger het getal hoe meer power de CV ketel heeft. Vind je het lastig om een keuze te maken welke CV ketel het beste bij jou past? Doe dan de kiezer test. Op de website van YDR installatietechniek kun je de kiezer test vinden. 

Ben je geïnteresseerd in in een van de CV ketels en wil je deze laten vervangen? Neem dan direct contact op!